Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rossz fiúkat tényleg nem érdeklik a jó kislányok?
Figyelt kérdés
úgy értem tartósabb párkapcsolatra képesek lennének?2011. jún. 4. 18:39
1/9 Rendesfiú/19 válasza:
ha valóban jó kislány vagy, akkor nem tennél fel ilyen kérdést;)
De ha jól kifested magad és nagy melleid vannak, akkor érdekled őket.
2/9 anonim válasza:
Mi van, azt hiszed, majd melletted megváltozik? Nem fog.
3/9 anonim válasza:
engem érdekelnek a jó kislányok. Igaz, eddig az összeset átb@sztam. Ez van.
4/9 anonim válasza:
De. Őket veszik feleségül. Mint ahogy a saját példám is mutatja. :)
5/9 anonim válasza:
Nem értem, miért kéne bárkinek is rossz fiú.
Jó lány voltam. És 19.
6/9 anonim válasza:
utolsó: mert a rossz fiúk vonzóak. Ez mindig is így volt, és valószínűleg így is lesz.
7/9 anonim válasza:
Ezt sosem értettem. Engem soha nem vonzottak. A filmekben is mindig a jófiúknak drukkoltam, mert tudtam, hogy a rossz fiúk csak megbántanak, és egyszerűen ROSSZak.
Még mindig a 19 éves jó lány.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a rosszfiúknak kihívást jelenthet, hogy a jó kislányokból is rosszat csináljanak. :) Esetleg talán emiatt érdekelhetik őket...
9/9 anonim válasza:
Érdeklik, és nem feltétlen átverni őket. És rossznak lenni nem feltétlen jelenti a totál gerinctelenséget. Na meg a rossz majdnem mindig jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!