Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak! (35 felett-) Mit gondoltok a 20-25 éves nőkről? Tudtok rá NŐként nézni, vagy számotokra még inkább "kislányok"?
úgy gondolnak rájuk mint az összes nőre:
dugni valók, de másra nem jók
és ez igaz is
köszönöm szépen a nők nevében >_<
és nem pedofilos kérdés ....
csak pl ahogy nő az ember egyre jobban "gyerekként" vagy fiatalként tekint az alatta lévő korosztályra.
Nemtudom mi volt ebbe a pedós.
23:36osa vagyok
Egyébként annyi a hátránya, ha idősebb pasikhoz vonzódik valaki, hogy aki normális már foglalt, aki meg nem, annak van valaki "baja". Az én férjemnek azért nem volt még felesége, meg ilyenek, mert munkamániás, és ugye a nők szeretik, ha foglalkoznak velük. Nekem is volt olyan, hogy 16 évvel volt idősebb, de nem nézett pisisnek. Ismertük már egymást egy ideje, tudta milyen a felfogásom. És NAGYON szép emlék marad. :))
ez így van, de engem például a külső érdekelne, hogy míg a lány nem szólal meg meg semmi, csak ha egy 40es pasi meglát az utcán egy 24 évest, mégis hogy vélekedhet róla, vagy h megismerné-e egyáltalán látva hogy ilyen fiatal.
Nem tudom érthető vagyok-e :)
köszi a válaszokat!
én nem merek bepróbálkozni, mert mi van akkor hogyha a lovagomnak családja van .... koppanni még rosszabb lenne most nekem :) na, meg csak úgy tudnék vele ismerkedni h felkeresem, akkor meg nyomulósnak gondolna. 5 hónap múlva lesz lehetőségem megismerni őt, eddig csak látásból ismerem, ő engem egyáltalán nem, de nagyon tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!