Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idősebb férfiak! (35 felett-)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfiak! (35 felett-) Mit gondoltok a 20-25 éves nőkről? Tudtok rá NŐként nézni, vagy számotokra még inkább "kislányok"?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 22:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ez inkább olyan pedofilos kérdés
2010. júl. 20. 22:57
 2/14 anonim ***** válasza:

úgy gondolnak rájuk mint az összes nőre:

dugni valók, de másra nem jók

és ez igaz is

2010. júl. 20. 22:58
 3/14 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a nők nevében >_<

és nem pedofilos kérdés ....

csak pl ahogy nő az ember egyre jobban "gyerekként" vagy fiatalként tekint az alatta lévő korosztályra.

Nemtudom mi volt ebbe a pedós.

2010. júl. 20. 23:08
 4/14 anonim válasza:
Én 23 éves, a férjem 35 éves :)) Tehát tudnak nőként rájuk nézni. Nekem mindig idősebb, 30 feletti pasijaim voltak. Valahogy a FÉRFIAK vonzottak.
2010. júl. 20. 23:36
 5/14 A kérdező kommentje:
engem is kedves utolsó!! :) csak félek hogy egy idősebb férfi (40 körül), kis "pisisnek" nézne engem a 24 évemmel.
2010. júl. 20. 23:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez abszolút nem kor függvénye, hogy valaki fejben mennyire komoly. Viselkedhet egy 20 éves lány is felnőtt érett nőként, és egy 30 éves "nő" is viselkedhet éretlen kis fruskaként.
2010. júl. 20. 23:48
 7/14 anonim válasza:

23:36osa vagyok

Egyébként annyi a hátránya, ha idősebb pasikhoz vonzódik valaki, hogy aki normális már foglalt, aki meg nem, annak van valaki "baja". Az én férjemnek azért nem volt még felesége, meg ilyenek, mert munkamániás, és ugye a nők szeretik, ha foglalkoznak velük. Nekem is volt olyan, hogy 16 évvel volt idősebb, de nem nézett pisisnek. Ismertük már egymást egy ideje, tudta milyen a felfogásom. És NAGYON szép emlék marad. :))

2010. júl. 20. 23:54
 8/14 A kérdező kommentje:

ez így van, de engem például a külső érdekelne, hogy míg a lány nem szólal meg meg semmi, csak ha egy 40es pasi meglát az utcán egy 24 évest, mégis hogy vélekedhet róla, vagy h megismerné-e egyáltalán látva hogy ilyen fiatal.

Nem tudom érthető vagyok-e :)

2010. júl. 20. 23:54
 9/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

én nem merek bepróbálkozni, mert mi van akkor hogyha a lovagomnak családja van .... koppanni még rosszabb lenne most nekem :) na, meg csak úgy tudnék vele ismerkedni h felkeresem, akkor meg nyomulósnak gondolna. 5 hónap múlva lesz lehetőségem megismerni őt, eddig csak látásból ismerem, ő engem egyáltalán nem, de nagyon tetszik :)

2010. júl. 20. 23:58
 10/14 anonim válasza:
Tegát egy vadidegenre gondolsz, aki nem ismer téged? A mai nőkről szerintem baromira nehéz eldönteni, hogy mennyi idősek. Az az oldal is tele van a kurvulni vágyó 13 évesekkel, akik lehet, hogy többnek néznek ki, mint én, mert már kiéltek. Engem általában többnek gondolnak, ezért nem is nagyon tűnik fel senkinek se az a 12 év különbség. Meg persze a pasi is számít, hogy hogy "tartja" magát. :) ( De gondolom, ha egy 40-est néztél ki magadnak, rossz "parti" nem lehet.:)))
2010. júl. 21. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!