Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-45 éves férfiak vállalnátok? Kíváncsi lennék a véleményetekre.
A párom 36 éves... Van két gyereke akiket mi nevelünk.
Jelenleg a páromnak hitelei vannak így azt mondta 5 év múlva lehet gyermekünk (akkor jár le a hitel), amit értek is mert nem tudnánk eltartani a 3. gyereket.
Szóval a konkrét kérdésem az lenne, hg vállalnátok 40 évesen egy harmadik gyereket,mivel a 11 évvel fiatalabb párotoknak még nincs gyereke??? 25/N
Miért lenne késő. Megnézem apámat, 68 éves, Még dolgozik, minden nap sportol, télen síel, nyáron vitorlázik, az unokákkal hatalmas túrákat tesz, tanul velük, vigyáz rájuk, barátokkal bulizik, anyukámmal utazgat.
50 éves volt amikor az első unokája született, simán lehetett volna az apja is. A gyerek már 18 és nagyon jóban van a nagyapjával.
Miért lenne késő 40 évesen egy gyerek?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Én csak attól tartok, hg a párom már most sem az a türelmes apuka típus aki leül tanulni a gyerekeivel... :( Állatába én foglalkozom velük az apjuk helyett...
Szóval ezért tartok egy kicsit attól, hg nehg akkor jusson eszébe hg már nem akar 3. gyereket... Mert hg nehgmár 40 évesen az éjszaka közepén egy síró gyerek ébressze fel... Sajna nem túl türelmes... ezért gondolkodtam el ezen...
De akkor ezek szerint ez nem kor kérdése, hanem természet...
Csak nem 30 évesen szeretnék mindent újra kezdeni ha meggondolja magát... mert akkor már lehet hg nekem is késő lesz...:(
Öcsém is ugy született hogy anya 31,mostohafaterom 43 volt (én ekkor már 14).
Simán elbabázott attól hogy 40 felett volt,sőt,legtöbbször ő kelt fel éjjel,tápszer,pelus,etetés,miegymás.
Nem korfüggő a türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!