Mit jelent az, ha egy házasságban a férj nem akar már szexuális életet élni, de válni sem akar, és nem csal meg? Férfiak, elsősorban a ti véleményetekre vagyok kíváncsi!
oké! Vagy gond van a műszerrel vagy mással is dug.
Sorry.
27/F
Nem fog változni,nem kellesz neki ennyi!Egy egészséges férfi nincs el szex nélkül főleg hogy más nők meg felkeltik az érdeklődését!
33/F
Mennyire változott meg a külsőd a terhesség alatt/után? Mennyire "adsz magadra" otthon, mennyire vagy csinos amikor ő hazaér?
Lehet az, hogy nem tud rádnézni mint nőre, attól, hogy anya lettél (tudat alatt ha szeretkeztek kb azt érzi mintha a saját anyjával szeretkezne). Lehet az, hogy annyira megváltozott a tested, annyira nem foglalkozol magaddal, hogynem kíván. Lehet, hogy a depressziója miatt nem képes a szexre. Neked kell tudnod.
Szia!
Én mint férfi úgy gondolom, hogy nem benned van a hiba, hanem neki sok a gondja, és nem tud róluk megfeledkezni. ÉS folyamatosan ezen jár az esze.
Beszélgess vele egy nagyot tud meg mi bántja, és ha tudsz segíts neki. Tudom, hogy neked is vannak gondajaid, de te neked ott vannak a barátnőid/anyukád/hugod/nővéred, de egy férfitől ritkán kérdezi meg bárki a mély érzéseit. Remélem tudtam segíteni, és nem mondtam marhaságot. Nekem ez szokott segíteni.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!