Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha egy házasság...

Mit jelent az, ha egy házasságban a férj nem akar már szexuális életet élni, de válni sem akar, és nem csal meg? Férfiak, elsősorban a ti véleményetekre vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés
Jól működő, harmonikus, hét éves kapcsolat, nagy szerelem volt mindkét részről. Neki most rengeteg gondja van, depressziós is, azt hiszem. Minden nőt megnéz, ami fáj nekem, de amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy szeret engem és nem akar elválni, bár nem kíván már. Nem rég született egy kislányunk. Tudom,hogy nem csal meg, mindig tudom,hol van, és egyébként is azt rögön megérezném. (Nem tud hazudni, sosem tudott.)De ugyanúgy érzem magam, mint akit csalnak. Mit tegyek, változhat ez?
2010. jún. 16. 11:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
70%
Persze,hogy változhat!Gondolj csak bele,hogyha te depressziós lennél,neked sem "az" lenne az első dolgod.Ha egyszer most nem kíván,ez van,próbáld megérteni,és segíts neki átvészelni ezt az időszakot!Keress egy jó pszichológust,és ha már jobban van és még mindig nem kíván,próbálj kihívóbb ruhákkal,szép sminkekkel,meg hasonlókkal a kedvében járni!
2010. jún. 16. 11:22
 12/30 anonim ***** válasza:
84%

Ne haragudj, hogy rögtön nőként kezdem a válaszadást, de említetted, hogy depressziós. Aki depressziós, az nem igen akar szexuális életet élni. Nálunk is volt ilyen, hogy úgy éreztem nem kíván a párom. Azt mondta azért, mert én is elutasítottam néhányszor, és már nem meri bele élni magát. A másik meg, hogy ő régen gyúrt, és akkor nagyon jól érezte magát a bőrében, és rendben volt minden. Most hogy az anyagiak már nem engedik meg a gyúrást, úgy érzi, hogy nem néz ki jól, ezért a szexet sem kívánja. Szóval nem engem nem kíván, hanem a szexet. Érthető, mert én is ha nem érzem kívánatosnak magam, akkor nem megy úgy.

Hogy mit tehetnél azt nem tudom, mert én sem tudtam. Hagytam őt, aztán valahogy megoldódott, miután ezeket elmondta nekem. Én persze mellette álltam és mondtam neki, hogy teljesen megértem a helyzetet, én is ilyen vagyok. Ő meg mondta, hogy szégyelli. Én meg mondtam, hogy ugyan már, nincs mit ezen szégyellni, emberek vagyunk, mindenkivel előfordul ilyen. Szóval nem kerítettem nagy feneket neki. Meg is nyugodott, rendben is van minden.

2010. jún. 16. 11:23
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Azt írod "nem kíván már". Hát tegyél azért valamit, hogy újra kívánjon! Szülésnél bent volt a férjed? Csak mert sok férfiból ezt váltja ki a látvány. És mikor szültél? Esetleg még nem sikerült a régi formádat "visszakapnod"? Otthon is legyél csini, kicsit pingáld ki magad, akkor is ha nem mész sehova! Akarj tetszeni az uradnak! :) Attól, hogy anya vagy, elsősorban még mindig nő, és feleség! (Ezért a mondatomért szoktak lehurrogni...) Ha tudod, hogy nem csal meg, az jó, de előbb-utóbb... Hát nem akarok vészmadárkodni, de neked kell tenned azért, hogy kívánjon és ez a "nem csal meg", így is maradjon! Sok sikert! :)
2010. jún. 16. 11:24
 14/30 anonim ***** válasza:
94%

Szia én férfiként írok. Szerintem kívánja a sexet mert más nőket megnéz. Az a baj hogy valamiért neheztel rád és emiatt inkább nem közeledik feléd. Lehet most telt be a pohár az ő általa vélt problémában. Úgy kell megoldani hogy azt ,,játszátok" hogy most vagytok először együtt sexuálisan.

Hidd el tuti ez a baj hogy valami bántja a párod és ezzel magát hergeli.

csak te tudod megoldani és nem úgy ha még őt vonod kérdőre hogy ő érezze magát hibásnak.

2010. jún. 16. 11:40
 15/30 anonim ***** válasza:
70%
Dobd be magad:)
2010. jún. 16. 11:42
 16/30 anonim válasza:
35%

üdv. kedves kérdezö!

ffi vagyok, a téma rám fekszik. 13 év és két gy. után uton volt a 3. mikor elhatároztam, hogy többé nem. miért? mert lehetősége van néha az embernek, h kikapcsolja ezt a kényszert.egyszerűen ki akartam szállni.zavart az az állatiság, hogy kevesebb szellemi kapcsm van mint testi. a hirtelen abbahagyás után csodálkoztam h. a testem milyen pontosan alkalmazkodik a szándékomhoz. kb. havonta, hat, vagy kéthetente álomban kiürül anélkül,h. megzavarná a napi gondolataimat. ilyen lehet a menstr. is.

A nő persze először elnézi,de gyanakszik, nem érti és ellenségnek kezdi lassan gondolni a társát, bármit is meg nem tesz az érte a szexen kívűl. mindenünk megvan nyolc éve ennek, és természetesebbnek tartom, mint az előző állapotot.

eredetileg se volt szex a ffi és a nő közt, nem?

2010. jún. 16. 11:43
 17/30 anonim ***** válasza:
74%
Asztaaaa.... 21%-os! Ilyet még nem is hallottam! Hát ez nagyon gáz!
2010. jún. 16. 11:46
 18/30 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem jól mondja!
2010. jún. 16. 11:49
 19/30 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem tudom miért természetesebb de szerintem is nagyon gááz nem is vagy férfi..a feleséged meg már biztos naponta magához nyúl...na ez a természetes
2010. jún. 16. 11:49
 20/30 anonim ***** válasza:
66%
Newtonnak sem volt nővel kapcsolata...
2010. jún. 16. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!