Mit jelent az, ha egy házasságban a férj nem akar már szexuális életet élni, de válni sem akar, és nem csal meg? Férfiak, elsősorban a ti véleményetekre vagyok kíváncsi!
Ne haragudj, hogy rögtön nőként kezdem a válaszadást, de említetted, hogy depressziós. Aki depressziós, az nem igen akar szexuális életet élni. Nálunk is volt ilyen, hogy úgy éreztem nem kíván a párom. Azt mondta azért, mert én is elutasítottam néhányszor, és már nem meri bele élni magát. A másik meg, hogy ő régen gyúrt, és akkor nagyon jól érezte magát a bőrében, és rendben volt minden. Most hogy az anyagiak már nem engedik meg a gyúrást, úgy érzi, hogy nem néz ki jól, ezért a szexet sem kívánja. Szóval nem engem nem kíván, hanem a szexet. Érthető, mert én is ha nem érzem kívánatosnak magam, akkor nem megy úgy.
Hogy mit tehetnél azt nem tudom, mert én sem tudtam. Hagytam őt, aztán valahogy megoldódott, miután ezeket elmondta nekem. Én persze mellette álltam és mondtam neki, hogy teljesen megértem a helyzetet, én is ilyen vagyok. Ő meg mondta, hogy szégyelli. Én meg mondtam, hogy ugyan már, nincs mit ezen szégyellni, emberek vagyunk, mindenkivel előfordul ilyen. Szóval nem kerítettem nagy feneket neki. Meg is nyugodott, rendben is van minden.
Szia én férfiként írok. Szerintem kívánja a sexet mert más nőket megnéz. Az a baj hogy valamiért neheztel rád és emiatt inkább nem közeledik feléd. Lehet most telt be a pohár az ő általa vélt problémában. Úgy kell megoldani hogy azt ,,játszátok" hogy most vagytok először együtt sexuálisan.
Hidd el tuti ez a baj hogy valami bántja a párod és ezzel magát hergeli.
csak te tudod megoldani és nem úgy ha még őt vonod kérdőre hogy ő érezze magát hibásnak.
üdv. kedves kérdezö!
ffi vagyok, a téma rám fekszik. 13 év és két gy. után uton volt a 3. mikor elhatároztam, hogy többé nem. miért? mert lehetősége van néha az embernek, h kikapcsolja ezt a kényszert.egyszerűen ki akartam szállni.zavart az az állatiság, hogy kevesebb szellemi kapcsm van mint testi. a hirtelen abbahagyás után csodálkoztam h. a testem milyen pontosan alkalmazkodik a szándékomhoz. kb. havonta, hat, vagy kéthetente álomban kiürül anélkül,h. megzavarná a napi gondolataimat. ilyen lehet a menstr. is.
A nő persze először elnézi,de gyanakszik, nem érti és ellenségnek kezdi lassan gondolni a társát, bármit is meg nem tesz az érte a szexen kívűl. mindenünk megvan nyolc éve ennek, és természetesebbnek tartom, mint az előző állapotot.
eredetileg se volt szex a ffi és a nő közt, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!