Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha egy házasság...

Mit jelent az, ha egy házasságban a férj nem akar már szexuális életet élni, de válni sem akar, és nem csal meg? Férfiak, elsősorban a ti véleményetekre vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés
Jól működő, harmonikus, hét éves kapcsolat, nagy szerelem volt mindkét részről. Neki most rengeteg gondja van, depressziós is, azt hiszem. Minden nőt megnéz, ami fáj nekem, de amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy szeret engem és nem akar elválni, bár nem kíván már. Nem rég született egy kislányunk. Tudom,hogy nem csal meg, mindig tudom,hol van, és egyébként is azt rögön megérezném. (Nem tud hazudni, sosem tudott.)De ugyanúgy érzem magam, mint akit csalnak. Mit tegyek, változhat ez?
2010. jún. 16. 11:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

21%

Ezaz, nehogy kiélvezd az életet, míg élsz...

2010. jún. 16. 12:18
 22/30 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem bárki bármit mond, nem szabad elsiklani a dolog felett, mert most hiába működik (még) a kapcsolat, később nem fog.

1. Ha tényleg depressziós, azt kezelni kell. (Ha nem az, akkor meg meg kell tudnod, mi baja, miért szomorú/ideges, valószínűleg valamilyen módon összefügg azzal, miért nem kíván.)

2. Ha más oka van, pl. egészségügyi, azt is ki kell deríteni.

3. Ha a kapcsolattal vagy veled van baja, őszintén kell beszélni róla.

Ha nem változtatsz, az önbizalmad a béka s*ge alá fog menni, ha állandóan elutasít és nem kíván. Ráadásul ha te meg kívánod, és kielégítetlen maradsz, te is ideges leszel, feszültségek, veszekedések lesznek.

Ráadásul én nem hiszem el, hogy egészséges fiatal férfinek nem kell szex. Előbb-utóbb megtalálja máshol.

2010. jún. 16. 12:29
 23/30 anonim ***** válasza:
69%

Én nem sokat értek a depresszióhoz, de sztem ha valaki az, akkor nem érdekli semmi...más nőket sem néz meg.

Itt valami más lehet a bibi, sztem is próbáld megbeszélni vele.

2010. jún. 16. 12:41
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Én még akkor is kívántam a páromat, amikor magára szedett 10kg-t. Ugyanolyan szexi volt, és a lényeg, hogy Ő volt az. Persze nálunk is vannak napok, amikor nem szeretkezünk, mert fáradtak vagyunk, és olyankor többet jelent egy közös vacsora, beszélgetés.

De ugyanúgy kívánom mindig, ha csak meglátom bugyiban, vagy bikiniben, vagy akárhogyan, ha ránézek.

Lehet élni szex nélkül, de minek?

Kérdező:

azt hiszem beleestetek a 7-es szám csapdájába. 7 év...

ha megnézi a többi nőt, akkor nem csak nézi őket, lehet, hogy nem veszed észre, de biztos, hogy félre..., ne áltasd magad!

Én férfi létemre nem nézem a nőket, nem érdekelnek, nekem 1 nő van, akihez hazamegyek, akitől megkapok mindent! A munkám folyamán rengeteg női ügyfél van, mégsem érdekel, még, ha bókolnak, akkor sem. Hidegen hagynak.

28F

2010. jún. 16. 12:44
 25/30 anonim ***** válasza:
67%

Azt írod jól működő szerintem meg nem figyeltél eléggé a párodra mert akkor nem itt tartanátok.Ülj le vele beszélni

és megérteni mi válthatta nála ki ezt a változást. Te csak azt vetted észre ,hogy nem kívánja akkor mást észre sem vettél?

2010. jún. 16. 12:47
 26/30 anonim válasza:
25%

hát nem is kell mindig ffnak, vagy tenyészbikának lenni, kedves 100%-osok.

a bibliát lehet hinni, vagy nem. én az utóbbiak közé tartozom. Ugyanis számomra inkább átélhető valóság .Mi értelme is lenne elvont történeteknek?

Ezért arra hivatkozok, hogy eredetileg volt az ember, és még az altatás után, mikor a nő megteremtetett sem volt szó szexről,ezt csak a tudásvágyra kapták mintegy a jó és rossz tudásának büntetéséül.

A szex baromi jó dolog. napokig lehet húzni és megközelíteni a Jóistent ezen keresztül, de lehet e nélkül is élni, hamár egyszer elértük ebben a maximumot.

Csakhát mi lesz az aszonnyal? Nos neki kell követnie engem, ha már így alakult,legalábbis a házon kívűl. A királyok feleségei vajon mit csináltak egyébként..? És genetikailag mindenki már legalább egy királynak a leszármazottja, ugyhogy a nőknek tudniuk kell kezelniük ezt a helyzetet.

Akik megközelítenek egy bizonyos szellemi pontot azoknak a szexhez való visszatérés értelmetlen lett,bár lehetséges tett.

így volt ez mindazokkal akik meghatározták a világot egy időre...Mózestől kezdve...horribile dictu...Leninig, hitlerig..Gandhiig..vagy Newtonig akár. És ehhez nem kell "nagy" embernek lenni, mindössze azt akartam jelezni, hogy visszatérhetünk az eredeti állapothoz, de akkor a jelen nem lesz olyan túlsúlyos.

A nők gyönyörüek tudnak lenni, csak ezért nem utazom kocsival, hogy nézhessem őket, bár az asszony ezt nem nézi jó szemmel.

bocs a sok szövegért...

2010. jún. 16. 12:55
 27/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A férjem 40 éves, tehát még nem öreg. Négy hónapos a gyerek, bent volt szülésnél. Azt hittem, ez szebbé teszi a kapcsolatunkat. Biztos, hogy nem csal, részmunkaidőben dolgozik,amúgy meg itthon ül a tv vagy a számítógép előtt, vagy alszik naphosszat, mert nincs kedve semmihez. Úgy kell zavarni, hogy menjen már el az ismerőseivel valahová, kapcsolódjon ki.

Igen, tényleg kezdem magam elhanyagolni, de azért, mert az önbizalmam nulla lett, csúnyának érzem magam és bár nincs sok feleslegem, de teljesen megváltozott az alakom. Inkább elrejtem magam, mint hogy megmutassam, mert nem tudok versengeni azokkal a nőkkel, akiket megnéz.

Egyébként sokat beszélgetünk, tudom mi bántja, miért depressziós, nem is az a bajom, hogy miért nem egy lepedőakrobata, csak azt nem értem, hogy ha én felöltözök csinosan, akkor miért csak annyit mond, de szép vagy ma drágám, mi van a tv-ben?

2010. jún. 16. 14:28
 28/30 anonim ***** válasza:

Akkor valószínúleg az is közrejtszik abban, hogy nem kíván, hogy bennt volt. Sajnos vannak olyan férfiak akik megundorodnak a feleségüktől a szülés után. Nagyon nehéz ezt megoldani, de nem lehetetlen! A saját belátásod szerint sem vagy kívánatos és elhanyagolod magad.

Nem szabad! Adj egy kicsit magadra és visszajön az önbizalmad is. Öltözz csinosan, leyél ápolt és nem csak strapált anyuka. Hidd el a férjednek is jobban fogsz tettszeni, mint egy 'mackónacis' háziasszony.

Sok sikert!!

2010. jún. 16. 17:45
 29/30 anonim ***** válasza:
13%

ma 11:40-essel félig értek egyet, ebben a részében: "Hidd el tuti ez a baj hogy valami bántja a párod és ezzel magát hergeli."

Amiben viszont egyáltalán nincs igaza: "csak te tudod megoldani és nem úgy ha még őt vonod kérdőre hogy ő érezze magát hibásnak." A férjed problémáit pont, hogy a férjed tudja megoldani, a segítségeddel. Ha a te segítségeddel sem megy, akkor orvoshoz kell fordulni. A depresszió nem nátha, hogy pár nap citromos teázás után úgyis elmúlik.

Miért néz meg más nőket? Lehet, hogy magában felteszi a kérdést. kívánom? nem kívánom? ...ááhh, nem kívánom. Olyan változáson megy keresztül, amit egyedül nem tud feldolgozni - ez még nem a kapuzárási pánik, hanem a negyvenévesek pánikja... még nincsenek életük delén, de már közelebb vannak hozzá... Általánosságban találgatok. A konkrét okot a férjed, a pszichológus és te tudod megfejteni.

Az a baj, hogy a férjed problémáját is csak a saját szemszögedből méred fel: "nem kíván ENGEM", "nem csal meg ENGEM", "más nőket megnéz, ami fáj NEKEM", "nem akar elválni TŐLEM". És mit érez mindeközben Ő?

2010. jún. 16. 18:03
 30/30 A kérdező kommentje:

Igen, ez nagyon elgondolkodtató. Csak tudod nehéz rájönnöm, mert eddig mindent megbeszéltünk, de ez elől elzárkózik. Felajánlottam neki,hogy váljunk el, ha nem szeret, mert ez így könnyebb, azt mondta nem tudna nélkülem élni. De sajnos velem sem tud! Már kezelték depresszióval, azt mondja, nem hagyja még egyszer gyógyszerezni magát, akkoriban is másfél hónap után abbahagyta, pedig mondták neki, hogy sokkal több idő kell majd.

Mindegy, tényleg nem akarok itt nyavalyogni, csak érdekelnek tapasztalatok, vélemények. Sok tanulságos választ kaptam eddig!

2010. jún. 16. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!