Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-20-21 év körüli férfiak! Mit tennétek akkor, ha megtetszene nektek egy 15 éves lány?
Természetesen megpróbálnám vele, de csak abban az esetben, ha tudnám, hogy fiatal kora ellenére készen állna egy kapcsolatra fejben.
21/f
Ott hagyom!
A korkülönbség nem sok de ennél a korosztálynál igen.Még belegondolni sem kéne!
Még csak nem is haverkodom 15 éves lányokkal, mert valahogy mindegyik "érettebb a koránbál" a saját bevallása és "mások véleménye" alapján. DE lépjünk túl azon, hogy a semmire képzeli a többség magát felnőttnek és koncentráljunk arra, hogy valahogy barátok lettünk: Ebben a korban szinte mindenki csak végletekben tud gondolkodni, nehezen látja meg a dolgok szürke árnyalatát. Ez a gondolkodás elmegy egy haveri viszonyban, sőt, akkor is, ha mind a két fél így gondolkodik, de egy "érett" gondolkodású embert ez már inkább lefárasztja, ami nem túl jó alap egy kapcsolathoz.
RÖVIDEN/TÖMÖREN: A kor nem zavarna, a gondolkodásmódbeli különbség annál inkább. Egy kapcsolathoz nem elég az, hogy külsőleg valaki megtetszik.
21F
Köszönöm a válaszokat!:)) van itt hideg-meleg egyaránt..:)
Igazából én a lány vagyok és kíváncsi voltam a véleményetekre :) Tudom,hogy bejövök neki Ő mondta, csak picit tartunk mindketten ettől a kapcsolattól. Gondoltam megkérdezem, ti mit gondoltok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!