Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfiak! Mit tennétek, ha egy 23 éves gyönyörű lány szerelmet vallana nektek?
Sorrend.
Smárolás
Ovszer felhelyezés
szex
pápá
Kamu kérdés. Ha annyira gyönyörű lennél és egy középkorú kellene, akkor nem alacsonyodnál le, hogy szerelmet vallj, mert simán kihasználnád a külsődet és ezzel tartanád meg. Tehát vagy nagyon csúnya és dagadt vagy, vagy pedig kamu kérdés.
Ha pedig igaz, akkor az esetek 100%-ban az lenne a válasz, hogy én is szeretlek, aztán jól meg lennél b.szva, de nem is egyszer, utána pedig ki lennél dobva a p.csába.
"Miért tenne ilyet egy 23 éves gyönyörű lány?"
Mert szerelmes...
Üdv,
Egy 23 éves - szépnek mondott - lány, aki egy középkorú férfiba szerelmes
Ha szimpatikus, akkor ismerkednék vele, de felhívnám a figyelmét, hogy nem szeretem elsietni az ilyen dolgokat.
Szerintem naív az, aki ismeretlenül szeret bele valakibe, de ettől még lehet jó vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!