Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idősebb férfiak! (35 felett-)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfiak! (35 felett-) Mit gondoltok a 20-25 éves nőkről? Tudtok rá NŐként nézni, vagy számotokra még inkább "kislányok"?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 22:54
1 2
 11/14 anonim válasza:
Mert 5 hónap múlva mi fog történni? Sehogy se tudod kideríteni, hogy van e családja? Mert ne szedd szét őket, akár mennyire is tetszik, vagy akár mit is (fog majd hazudni), hogy "rosszban vagyok a nejemmel..."
2010. júl. 21. 00:03
 12/14 A kérdező kommentje:

nem tudom kideríteni sajnos. tényleg jóképű :))))

csak olyan idiótának érzem magam, hogyha közelednék, félek h ferde szemmel nézne rám, amiért a korkülönbség ellenére ő kell nekem. elég baba arcom van azt mondják, szóval nem nézek ki 24nek szerintem. ettől is tartok. :S

2010. júl. 21. 00:10
 13/14 anonim válasza:
De nem válaszoltál arra, hogy miért csak 5 hónap múlva ismeritek meg egymást? Mi lesz akkor?
2010. júl. 21. 00:18
 14/14 A kérdező kommentje:
ha minden igaz, akkor a munkatársam lesz :)
2010. júl. 21. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!