Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, Szeretitek a szép izmos építőmunkás férfiakat?
Szexi :) Szép ha egy férfi izmos, de ha konditeremben gyúrta magát agyon szteroidokkal együtt az undorító!
Még természetesnek tünik addig oké :)
Nekem volt egy ácsom, hát a napon barnult izmaihoz nem volt hasonlítható :) 19/l
Nekem is nagyon bejönnek, ha elfogadható külsejű.
Főleg, hogy természetesen izmosak. Szexik az biztos.
-Nagyon nem, isten ments. Bocs, de azonnal az a primitív füttyögés jut eszembe. Engem aztán nem érdekel hogyan néz ki, felőlem Brad Pitt is lehet, én ilyen modorú embert nem bírok elviselni.
Ez csak általánosítás.Nem mindegyik ilyen azért. :-)
Sőt, lehet 90%-ban a legtöbb ilyen de azért akadnak olyanok is, akik nem füttyögösek.
Ez nem általánosítás, hanem benyomás. Eddig kivétel nélkül mind így viselkedett, nem csoda, ha inkább átmegyek a túloldalra. Akaratlanul is ezt érzem.
Elképzelni sem tudom miért csinálják ezt,nem igaz,hogy nekik nem tűnik fel,hogy ez zavarja a nőket, nem pedig imponál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!