Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/Nők, Szeretitek a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, Szeretitek a szép izmos építőmunkás férfiakat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 19:25
 1/9 Dexy ***** válasza:
100%

Szexi :) Szép ha egy férfi izmos, de ha konditeremben gyúrta magát agyon szteroidokkal együtt az undorító!

Még természetesnek tünik addig oké :)

Nekem volt egy ácsom, hát a napon barnult izmaihoz nem volt hasonlítható :) 19/l

2011. jún. 24. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
hát hogyha jó képű is akkor igen:D
 3/9 anonim válasza:
89%
A sötét bőrűeket nem.
 4/9 A kérdező kommentje:
Én láttam jóképűeket(kinek hogy) és tényleg sokkal szebb az izomzatuk, mint aki konditeremben tevékenykedik. :-)
2011. jún. 24. 19:38
 5/9 anonim válasza:
100%

Nekem is nagyon bejönnek, ha elfogadható külsejű.

Főleg, hogy természetesen izmosak. Szexik az biztos.

2011. jún. 24. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon nem, isten ments. Bocs, de azonnal az a primitív füttyögés jut eszembe. Engem aztán nem érdekel hogyan néz ki, felőlem Brad Pitt is lehet, én ilyen modorú embert nem bírok elviselni.
2011. jún. 24. 20:08
 7/9 A kérdező kommentje:

-Nagyon nem, isten ments. Bocs, de azonnal az a primitív füttyögés jut eszembe. Engem aztán nem érdekel hogyan néz ki, felőlem Brad Pitt is lehet, én ilyen modorú embert nem bírok elviselni.

Ez csak általánosítás.Nem mindegyik ilyen azért. :-)

Sőt, lehet 90%-ban a legtöbb ilyen de azért akadnak olyanok is, akik nem füttyögösek.

2011. jún. 24. 22:38
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem általánosítás, hanem benyomás. Eddig kivétel nélkül mind így viselkedett, nem csoda, ha inkább átmegyek a túloldalra. Akaratlanul is ezt érzem.

Elképzelni sem tudom miért csinálják ezt,nem igaz,hogy nekik nem tűnik fel,hogy ez zavarja a nőket, nem pedig imponál.

2011. jún. 24. 22:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát, azt én sem tudom miért csinálják. Én sem szeretem, de legtöbben nem. De azért volt rá ellenkező példa is. :-D Szerencsére.
2011. jún. 24. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!