Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nők! Szeretitek a papucsférjeket, férfiakat?
Ne értelmezgessük többféleképpen a "papucs" férfi jelentését-azt jelenti,hogy a nő parancsol.
Mármost pro-contra érvek vannak nőktől is!
Mi az igazság?
papucsférj-férfi
Ez a két szó önmagában kizárja egymást.
Mármint úgy érted mindig az van amit a nő akar és a "pasinak" nincsen önálló akarata, egyénisége?
Hát ez szánalmas..de tényleg!
Én egy napot sem tudnék egy ilyen férfi társaságában eltölteni!! Egyszerűen kiidegelnek az akaratgyenge egyedek. A férfinak kell dominálnia, és irányítania. Ez így volt mindig, a természet is így alkotta meg őket, és így is lesz,mert ez a normális.
Minden nő ráun előbb utóbb az olyanokra, akiktől megkérdezed hogy hova menjünk? és pasi létére rávágja hogy mindegy. Hát ettől kiábrándítóbb nincs!
Egy igazi férfi azt mondja a nőnek hogy drágám, pattanj be a kocsiba, ma este elviszlek egy felejthetetlen helyre! Meglepi lesz :))
Kellenek az ilyen szituk a nőknek, meg a tudat, hogy a férfi erősebb náluk.
"A férfinak kell dominálnia, és irányítania. Ez így volt mindig, a természet is így alkotta meg őket, és így is lesz,mert ez a normális. "
Ezzel a mondatal azért nem értek egyet.
Véleményem szerint nem azért van nő és férfi,hogy az egyik domináns legyen,hanem,hogy kiegészitse egymást.
"Minden nő ráun előbb utóbb az olyanokra, akiktől megkérdezed hogy hova menjünk? és pasi létére rávágja hogy mindegy."
Ejha, akkor én papucs vagyok. Mert általában pont leszarom, hogy hova menjünk.
Az mondjuk igaz, hogy a nők azért (is) szeretik, ha a férfi irányít, hogy aztán rájuk lehessen fogni az esetleges malőröket, vagy, ha például nem minden sikerül úgy, ahogy eltervezték.
Klasszikus példa, hogy a férfiaknak kell kiválasztani a filmet. A férfi szépen választ, utána meg b.szogatja a nő, hogy miért ezt a szart nézték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!