Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nők! Szeretitek a papucsférjeket, férfiakat?
Ne értelmezgessük többféleképpen a "papucs" férfi jelentését-azt jelenti,hogy a nő parancsol.
Mármost pro-contra érvek vannak nőktől is!
Mi az igazság?
volt már ilyen kapcsolatom, de azmár mamusz volt, és nem papucs. -.-
nekem határozottságra, irányításra van szükségem. a mostani barátom tökéletesen hozzám illik azt hiszem (L).
18L
"Véleményem szerint nem azért van nő és férfi,hogy az egyik domináns legyen,hanem,hogy kiegészitse egymást."
Kerdezo en ezzel a mondatodal, 100%-ban egyetertek igy mar nem kell mondanom egyebbet...:)
Nem, de a nő alárendeltségét sem tartom romantikusnak. Nem a "domináns", parancsolgató, "macsó" férfitól nedvesedik a bugyim, mint oly sokaknak, sőt, taszítanak az ilyenek. Aki nem domináns, még egyáltalán nem biztos, hogy csak papucs lehet, van köztes út is. Az egyenrangság híve vagyok, ahogy a párom is, eszerint alakítjuk a kapcsolatunkat.
30/N
Ilyet pl. biztos nem mondanék, hogy "irányításra van szükségem", de az nem jelenti azt, hogy én irányítom a páromat. Közösen hozunk döntéseket.
17.05
zsák a foltját szokták mondani...
körülöttem szinte minden férj pp,elég visszataszító, ahogy zsinóron rángatják őket a nejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!