Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Már régóta szerelmes vagyok a lány "barátomba". Nemrég elmondtam neki, mert már nem bírtam tovább magamba tartani, ő azt mondta, hogy nem érez irántam szerelmet, de nem is vagyok neki sima barát, meghogy most nem, de később még lehet köztünk több is. Viszont én mondtam neki, hogy ez így nem jó és már évek óta vagyok a barátja, nekem több kell, így nem tudom ezt folytatni. Erre teljesen kiborult, hogy nem akar elveszíteni, meg milyen fontos vagyok... A kezdeti határozottságom megingott. Nem tudom mit tegyek, mivel ez így nagyon nem jó, teljesen kivagyok állandóan, de nagyon szeretem ezt a lányt. Nem akarom megbántani. Neki most van egy kezdődő kapcsolata, bár nem hiszem, hogy komoly.

Szeretnék kérni tőletek valami tanácsot, vagy saját hasonló történetet, akármit, ami segíthet.

2014. febr. 8. 12:57
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ember, azért hülyeségeket ne mondj már. Nem változol meg, egyszerűen nem szabad. Gondolj bele a dolgokba - annyit senki nem ér, hogy ne légy önmagad. Vagy aki vagy, és aki azért nem szeret, az nem érdemel meg. Pont.

A csajjal meg közöld, hogy sajnálod, de neked fáj ez az egész bizonytalanság, és egyszerűen így még a közelében lenned is rossz, hogy tudod, hogy nem viszonozza az érzéseidet. Nyilván, nem lesz boldog, akkor jön ki szarul a dolog, ha csak kényszerből próbálkozik meg veled, de jobb út nincsen.

Kitartás! :)

2014. febr. 10. 16:07
 12/13 anonim válasza:
Mintha csak a saját jelenlévő sztorimat olvasnám nem tudom azóta hogy vagytok de pl engem még most is megőrjít amikor azt mondta h nem akar "elveszíteni" egy biztos önkínzás az egész
2014. febr. 23. 10:42
 13/13 A kérdező kommentje:

Komolyabb lett a kapcsolata, úgyhogy... Próbálom elfelejteni, nem beszélek vele, elfoglalom magam.

Ennek vége. :/

2014. febr. 24. 19:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!