Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Már régóta szerelmes vagyok a lány "barátomba". Nemrég elmondtam neki, mert már nem bírtam tovább magamba tartani, ő azt mondta, hogy nem érez irántam szerelmet, de nem is vagyok neki sima barát, meghogy most nem, de később még lehet köztünk több is. Viszont én mondtam neki, hogy ez így nem jó és már évek óta vagyok a barátja, nekem több kell, így nem tudom ezt folytatni. Erre teljesen kiborult, hogy nem akar elveszíteni, meg milyen fontos vagyok... A kezdeti határozottságom megingott. Nem tudom mit tegyek, mivel ez így nagyon nem jó, teljesen kivagyok állandóan, de nagyon szeretem ezt a lányt. Nem akarom megbántani. Neki most van egy kezdődő kapcsolata, bár nem hiszem, hogy komoly.
Szeretnék kérni tőletek valami tanácsot, vagy saját hasonló történetet, akármit, ami segíthet.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy talonban akart tartani...
("most nem, de később még lehet köztünk több is")
Öreg szakítsd meg vele a dolgot.. Én egy centire voltam attól , hogy összejöjjek a lánybarátommal , de a mazochizmusa miatt ez nem történt meg.
Tojd le , hogy nem akar elveszíteni , csak magad vágod tönkre. Nincs rosszabb mikor akit szeretsz mással látod.
Ha gondolod privátban beszélhetünk a témáról
Azt mondta, hogy nem érez irántad szerelmet.
Azt hiszem, ezek után egyértelmű, hogy még ha össze is jönnétek valami csoda folytán, az első pasi miatt otthagyna, akibe beleszeret.
Többet érsz te annál, mint hogy erre használjon. Szomorú, de engedd el.
nálam is hasonló a helyzet ( 2 éve jóba vagyunk nem akarja megszakitani a kapcsolatot velem én vallottam neki de egy korábbi viselkedésem miatt már kiszeretett belőlem ) azzal a különbséggel hogy elvileg ő érez irántam valamit
de mostanába úgy érzem lesz*r engem
a megoldás hagyd: hagyd picit távolodj el tőle legyél kedves de ne legyél mindig a sarkába
legalábbis nekem ezt tanácsolták
nehéz lesz tudom nekem se sikerült még de nem éri meg fájditani a lelked :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!