Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezért nem lehet rendes lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért nem lehet rendes lányt találni? Mindenkinek csak ez számít?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 14. 12:26
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
És akik ott találnak párt és ismerkednek. Azok hogy kommunikálnak ha nem írnak vissza? Ezt olyan nehéz felfogni? Csak ránézésre eldöntik hogy nem tetszik a képe és nem válaszolok? Milyen modor ez? És ez alatt ne arra gondolj hogy csak a cicababák érdekelnek! Mert azok nem valók család anyáknak. Írtam már sok olyannak akinek esetleg van egy kicsi gyereke és egyedül van. Meg minden félének aki egy kicsit is tetszett. Vagy a kép vagy az ott leírtak alapján. Akkor? Miről beszélünk? Ne kell mindjárt általánosítani!
2014. jan. 14. 14:53
 22/28 Noydra ***** válasza:

5-6 éve társkeresőzöl, de még mindig nem tanultad meg, hogy egyben írandó.:D

Egyébként ezeken a szarságokon mi alapján írnál valakinek, ha nem a képei után?!

Ja, bocs van leírás is. Ha csak nem annyira buta valaki, hogy írni sem tud, akkor abból sokminden nem derül ki. Mert mindenki azt ír, amit akar...

Élőben kéne párt keresni, az a nagy helyzet.

2014. jan. 14. 15:04
 23/28 A kérdező kommentje:
Ott is próbálom de nem egyszerű ott sem. Egy kis isten háta mögötti porfészekbe. Senki sem jár sehová! Így nehéz!
2014. jan. 14. 15:16
 24/28 anonim ***** válasza:

Hát ha 5-6 éve társkeresőzöl, és így sem jött össze semmi, akkor bocs de valamit nagyon nem csinálsz jól...nem tudod "eladni" magad...

Én személy szerint egyébként csak azoknak nem írtam vissza akik egyből szexxel jöttek, illetve akinek megláttam az adatlapján hogy kapcsolatban van, vagy házas. Fél évig voltam fent, és amikor a férjemmel összejöttünk, akkor letöröltem magam. Ő férfi létére pl 2 hete volt csak fent amikor megismerkedtünk. És csak ennyi kellett neki. Pedig nem olyan pasi hogy agyon van gyúrva, nem is pénzes, kocsija sincs.

Csak mert mostanság ez szokott lenni a társkeresőzős pasik kifogása, hogy azért nem találnak nőt mert mindenkinek ez a típus kell. Pedig nem. A normális nőknek rendes kedves törődő pasi kell, akihez vonzódni tudnak. ennyi.

18 voltam.

2014. jan. 14. 15:26
 25/28 A kérdező kommentje:
Megértelek! Én sem olyan pasi vagyok és rendes törődő lennék ha valaki meg akarna ismerni! Nem értem. Komoly kapcsolat érdelek. nem dohányzok nem iszok. mindenem meg van. Mi az ami nem tetszik? Fel nem tudom fogni. van 4 szakmám, és dolgozok is. Ha ez nem elég egy nőnek hogy megismerjen akkor mi?
2014. jan. 14. 15:36
 26/28 anonim ***** válasza:

Amikor felmentem társkeresőre (hamar lejöttem, nem nekem való, nem ismerkedtem meg végül senkivel), akkor kaptam 20-30 tök sablonos levelet. Csak annak válaszoltam, aki valamivel felkeltette az érdeklődésemet, valamivel kitűnt a "tömegből". Egy időben megírtam a nemet is, de akkor meg elkezdtek rám fröcsögni, hogy ilyen meg olyan felszínes vagyok, mert nem akarom jobban megismerni (nem fogják fel a pasik, hogy ha mindenkivel napokig levelezgetnék, meg mindenkivel meginnék egy kávét, aki rám ír, akkor napi 26 óra is kevés lenne, muszáj szelektálni valahogy!)

És hogy mivel lehet kitűnni? Nálam pl. a stílus, humor, intelligencia a nyerő. Volt, aki 5 perc alatt vett le a lábamról ezekkel a tulajdonságokkal, és NAGYON kíváncsi lettem rá, NAGYON meg akartam ismerni! Na hát ez a kapcsolat azóta is tart. :)

2014. jan. 14. 16:50
 27/28 anonim ***** válasza:
Tudod, kérdező, az, hogy neked nem jutott csaj, nem az ő hibájuk. Hisz láthatod, sokunknak meg annyi jut, hogy meg is unjuk őket idővel.
2014. jan. 15. 18:05
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csodálkozz hogy ilyen felfogással nem akar tőled egy nő se semmit :'''DDDDmegérdemled :)
2014. jan. 16. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!