Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek ilyen nehéz társat találni, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Elmúltam 20 és még soha nem volt párkapcsolatom, de már nagyon szeretnék.
Viszont totál lúzer vagyok, mert hiába tetszik most egy lány, nem merek odamenni hozzá, hogy megmondjam, hogy ez a helyzet.
Más is van így, vagy csak én vagyok ennyire ratyi? :S
20/f
Az első lépést megtetted: ÖNKRITIKA -> pipa
2.) Segítséget kérni -> pipa (ez is megvan)
3.) Tisztázd életcéljaid
4.) Tisztázd céljaid a csajokkal
5.) Hagyd a csajozási tippeket és szabályokat a p*csába! Eredj csajozni!!!!!!!!
Párkapcsolatot szeretnél vagy csajozni?
Nálam olyan,mint a profibox.Tíz győztes mérkőzés után kapok egy címmérközést,párkapcsolatot.
Fektess meg kb 10 nőt,akár fizethetsz is érte,csak meglegyenek a felhozómeccsek,tapasztalatgyűjtés.
Én is 20 vagyok, és nekem sem volt még normális kapcsolatom. Sajnos elég nehéz társat találni manapság. Főleg, ha te is olyan válogatós vagy mint én. Bár nekem nincs baj az önbizalmammal, csak egyszerűen nem találok olyan lányt akiért megérné küzdeni. Bár sok lehetőségem lett volna, de nem szerettem volna olyan kapcsolatot, amiben nem érzem jól magam, és tehernek érzem.
Ha tetszik a lány mindenképpen próbálkozz vele. Menj oda és majd lesz valami. Aki mer az nyer!!! :D
Sok sikert!!!!
Nem, nem csajozni szeretnék, hanem egy komoly párkapcsolatot.
Ha csak egyéjszakás numerákat szeretnék, akkor elég lenne egy délutánt a plázában töltenem, de nem, ezeket már unom, nekem komoly kapcsolat kell!
Összejönni egy csajjal/pasival nem annyira nehéz.
Társat találni viszont már annál inkább.
Ne félj kezdeményezni, nem fogják leharapni a fejedet. Én sem ettem még meg egy pasit sem. Apum sem mert odamenni anyumhoz, 1 évig csak nézte... Aztán a születésnapján annyira berúgott, hogy odament anyumhoz matt részegen. Idén volt a 30. házassági évfordulójuk. :)
Ne aggódj, én is ilyen vagyok csak lányban. Sokszor odamegyek ismeretlenekhez, pl tollat kérni vizsga előtt, hátha ezzel is alakul valami :D. Vagy próbálok beszélgetni a buszon/vonaton ha valaki olyan ül le mellém aki tetszik, de ritka az ilyen eset.
Próbáld meg, magad miatt. Elhajt hát elhajt. De legalább tudod, hogy te megtettél mindent. ;)
minden jót!
19/l
Több eset lehetséges:
1. Odamész, megmondod mit érzel.
a) Neki is tetszel. Nagy-nagy boldogság, amikor azt fogod érezni, hogy ez mindent megért, semmi értelme nem volt annyi ideig gondolkodni a dolgon.
b) Nem vagy az esete. Legalább tudod, és kezdheted elfelejteni. Ő sem fog megenni, kiröhögni sem.
2. Nem mész oda hozzá...
a) Pedig neki is tetszenél. Nem is tudod milyen boldogságot hagysz ki pusztán a belső félelmeid miatt. Tényleg inkább szenvedtek mindketten, mert nem mersz lépni?
b) Nem tetszel neki. Látszólag jó döntés, hogy feleslegesen "nem égeted le" magad előtte. De még ebben az esetben se jó ez a hallgatás. Hiszen így nem tudod ő mit érez irántad. Így viszont hónapokig vagy akár évekig csak reménykedsz. Ahelyett, hogy egyszer megbeszélnéd vele, aztán léphetnél tovább és tudnád, hogy kénytelen vagy másfele keresgélni. Jobb a biztos NEM, mint a bizonytalan reménykedés, epekedés az elérhetetlen lány után.
Szóval racionálisan átgondolva a dolgokat: Hajrá, szedd össze a bátorságod és mondd meg neki mit érzel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!