Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én vagyok ennyire szerenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ennyire szerencsétlen vagy mással is van így?

Figyelt kérdés
Mindig az van, hogy egy pasival alakul valami, eljutunk pl addig, hogy nah elmondjuk egymásnak h tetszel vagy smárolunk vagy csak látom, hogy bejövök neki de valami miatt a vége mindig a nagy semmi vagy a csalódás. Főleg a csalódás :( Most akkor bennem van a hiba vagy mi? Soha nem nyomulok, normális vagyok, kedves és ha már mondják, hogy bejövök nekik akkor valamennyire szép is de akkor mi a gond?
2011. szept. 14. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
16 éves vagy...
2011. szept. 14. 19:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 16 éves :/ 18 vagyok.
2011. szept. 14. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, kicsim, őszintén... én 23 vagyok, nem volt még barátnőm...
2011. szept. 14. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet az eddigi fiúid voltak nyámnyilák csak. Keress érettebb partnert.
2011. szept. 14. 19:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor csak velem voltak nyámnyilák mert előttem meg utánnam akikkel voltak, vannak nem kellett sok idő, hogy összejöjjenek :/
2011. szept. 14. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nehéz a kérdésre válaszolni, mert ha csók van köztetek akkor nem hiszem hogy bárki lelép. (Kivéve ha játszott veled.)

Tanulság: ne csókolózz az első randin. Így aki csak megfektetni szeretne gyorsan eltűnik. Nem fogja az idejét pazarolni.

2011. szept. 14. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Én vagyok csak az igazán érett! Írj! Segítek, ahogy tudok...
2011. szept. 14. 19:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Hmm köszi nektek :)

"Nagyapád" írtam neked :)

2011. szept. 17. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!