Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szerencsétlen is maradok?
Figyelt kérdés
Ma van a szülinapom.
Nincs se olyan(fiú) akihez odabújhatnék,és még az eső is esik.:(
Akkor most szerencsétlen vagyok nem?:D
2011. júl. 21. 11:48
1/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül.Rosszul sikerült a szülinapod,de még lehet jobb ;) remélem hasznos volt a válaszom!
2/6 Dexy válasza:
Jajj dehogy :) Képzeld milyen lenne ha mindenki szülinapján sütne a nap... 265nap nyárXD Majd 7végén össze jöttök a barátnőkkel és csináltok egy kis bulit.
3/6 anonim válasza:
Én se tudok senkihez odabújni, és még szülinapom sincs. Mégse tartom magamat szerencsétlennek. Ja, itt nem esik az eső. Talán ezért?
4/6 anonim válasza:
a születésnap is egy ugyan olyan nap, mint az összes többi, csak felfújjuk.
a tavalyi szülinapom szerelmi bánattal, a dédim halálával és húgom porrá tört bokájával köszöntött be, mégsem gondoltam, hogy ezért szerencsétlen lennék.
sok emberrel történnek ezeknél 1000x rosszabb dolgok.
szóval akármi is legyen, tartsd magad szerencsésnek! :_)
L.17
5/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Ha gondolod hozzámbújhatsz XD
6/6 A kérdező kommentje:
Pont ezért raktam fel a kérdést,mert érdekeltek a válaszok,hogy ki mit gondol a szülinapokról.
Mert szerintem is nagyon fel van fújva,hogy ajándék stb.
Egyszer születsz meg nem többször.:D
Annyiban igaz,hogy tényleg szülinapom volt.:DD
2011. júl. 23. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!