Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Az a helyzet, hogy én MINDENKIVEL jóban vagyok. De ezt úgy kell elképzelni, hogy mindenki a barátom, mindenki szeret, és ennek nagyon örülök is. Csak a problémám, hogy miközben én vagyok a lelki szemetesláda, és elmondják a fiúk minden bánatukat, bajukat nekem, és én rendbe teszem a lelküket, sosem néznek rám úgy, mint egy nőre, hanem csak úgy, mint egy barátra.Van egy srác, akit már 2 éve szeretek (nem szerelmes vagyok belé, mert tudom, hogy nem lehetek az, mert ő sose nézne rám.) és mindent elmond nekem, mondta, hogy mivel szakított a barátnőjével, és én jó havercsaj vagyok, táncoljak vele szalagavatón. De ez már kezd kínszenvedés lenni. Azért nem tekintenek nőnek a fiúk, mert mindenkivel egyformán vagyok kedves?
Bocsi, hogy ilyen hosszú. 18/L
hát inkább szeressen mindenki ugyanúgy minthogy mindenki téged utáljon :))
egyébként szerintem beszélj vele,és mond el neki hogy fontos neked és hogy megpróbálná e veled
vagy csak hívd el randizni,pl egy vacsorára vagy egy romantikus sétára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!