Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
kicsit kiegészítem:P
rohadtul idegesít, hogy a pasik csak megnéznek, de nem kedvesek, vagy... szép szavakkal nem illetnek... hát ez annyira szánalmas!
és. egyszerűen nem értem hogy lehetek ilyen??????
mármint. 15 éves vagyok, ilyen idősen az ember nem vacakol azon, hogy "nem tudok beszélni a fiúkkal"...
pedig amúgy tudok... csak sosincs rá alkalom.. pl. ha ketten bennragadnánk egy liftben, tök jól elbeszélgetnénk, viszont nem vagyok az a nagyszájú típus, meg nem vágok fel semmivel... bár az nem jó dolog, de értsétek úgy, h önbizalmam sincs...
igazából csak egy kis vigasztalást várok:P
nagyon kétségbe vagyok esve!
meg. hogy basszus minden pasi ilyen gyökér! a lányokat nem tisztelik, aki jól néz ki csak alaposan megvizsgálják... áhh:S olyan hülye ez a mai fiatalság:S...
nem azt mondom, én is ilyen vagyok, de... azért tisztában vagyok vele, h "éretlen" vagyok... de 15 évesen???
:( remélem van vki, aki nagyon unatkozik, és ír:D
:)) látod, itt is a "kacsintasz, és jönnek"...
én először barát akarok lenni... csak ez manapság nem menő:P
figyelj a te történetedet nem tudom, így nem mondhatok semmit.
ha versengni akarsz, lehet neked szarabb, mert én nem hasonlítanám magam egy 15 éveshez... azért csak más a helyzetünk, ha meg ugyanúgy gondolkodsz mint most én, akkor szállj le egy kicsit a földre, mert ezt én még éppenhogy megtehetem így elsős-gimnazista fejjel^^
cáááh:D jó neked:P
és tényleg:D
nekem viszont nincs exem, csak pasi, akinek fél éves bnője van (irónikus, de nem te:D) és. én kb. akármit megtennék h szakítsanak v vmi...
ő az a típus, akit ha meglátok inkább bepörgök, mintsem zavarba jöjjek:D
"Én 19 évesen vagyok ugyanígy, azzal a különbséggel, hogy nálam nem is nagyon kezdeményezett még senki, nem is nagyon néztek még meg... Na melyikünknek a sz*rabb?"
Megdugjalak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!