Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hisztek abban, hogy mindenkine...

Hisztek abban, hogy mindenkinek van egy társa valahol a világban? Meglehet találni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

én úgy gondolom, hogy nem csak egy igazi létezik.

De ez még nem egyenlő azzal, hogy bárki lehet az igazi, de van több is.

2009. szept. 11. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

eccer olvastam erről vmi jókis történetet, vmi olyasmi volt h egy ember 2 testből állt, de aztán vmi miatt szétváltak, és ígyvanmeg mindenkinek a társa a világban.....ez a törtétnet nagyon jó, csak nemígy ahogy én leírtam:D meg nemis eglszen ígyvan, kerestem goggle-ben, de nemtaláltam meg, eztegy önismereti könyvben olvastam anno, de a könyvet sem találtam meg:D

demajdha előkerül, bemásolom

2009. szept. 11. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Én hiszek benne, hogy mindenkihez passzol valaki igazán!
2009. szept. 11. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én hiszem! Nem véletlenül hallunk olyan történeteket, ahol egy rosszul sikerült házasságot követően találják meg egymást az emberek, és nagyon boldogan élnek tovább. Mindenki sorsa megíródott, csak mi, emberek vagyunk azok, akik néha nem figyelünk a "jelekre".
2009. szept. 12. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:
én már megtaláltam majdnem 2 éve
2009. szept. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!