Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nem lehet rendes lányt találni? Mindenkinek csak ez számít?
Kedves Kérdező!
Ásd el magad..kérlek.
27N
Igen, a pénz a legfontosabb nekik, ezért spóroltak a szüleid is a gumival...
(Bocs, alapvetően nem szokásom így reagálni, de ez már szánalmas..)
De kérdező, nézd már meg hogy ki mondta!!!!! Egy prosti mondta? Igen. Akkor? Vagy mit hittél az ilyen nőkről? Majd megelégszenek egy is menüvel a mekiből?
Rendes lányt akarsz (gondolom), de egy szexpartnerkeresőn nézelődsz, hát nagyon fordítva ülsz azon a lovon!
Vagy hány éves vagy te? Gondolom nem lehetsz több 20-nál (legalább is remélem)
Vagy pedig nekem nem megy a csajozás és ráfogod a csajokra, hogy azért, mert a pénzre hajtanak, amit abból szűrtél le, hogy megnézted egy prosti adatlapját. Hát tudod, ezek után én se állnék veled szóba, de nem azért mert csóró vagy, hanem mert a fejeddel van a baj...
Ja neeeeeeem....Nem, nem, nem.
Nem azért nem lehet rendes lányt találni, mert maya01 szexpartner keresőn hirdet.
Ez hülyeség kérem, nooooooooooooormális?
Hogy jön ez ide? Maya01 nem tiltotta meg az összes többi lánynak, hogy rendes legyen, valamit félreértesz...
(amúgy meg lehet, csak nem kell a negatív tapasztalatokat általános igazságnak venni, pl. minden férfi disznó...stb...stb...)
N/34
Akkor a fentiek alapján logikai úton én is levonom a megfelelő következtetéseket:
Amennyiben EGY nő kijelentése, világlátása, értékrendje alapján az összes nőre vonatkozóan le lehet vonni az általános következtetéseket, akkor ugyanez igaz a férfiak esetében is. Ennek alapján pedig megállapítom, hogy a fenti kérdésből következően az összes pasi végtelenül ostoba.
"minden nő ezt nézi. Hogy nézel ki és mid van!"
1. Na ne mond már nekem hogy te nem nézed meg a nők külsejét, és összejössz olyannal akit nem tartasz vonzónak, mert az kamu.
2. Az hogy vannak nők akik azt is nézik mid van? Hát ez van:) Ki kell szűrni őket.
És csak mellesleg jegyezném meg, hogy normális társkeresőkön vannak normális emberek is. pl én is egy ilyenen ismertem meg a férjem.
De ugye egyszerűbb a nőkre kígyót békát mondani, mint energiát fektetni abba, hogy keress rendes lányt....mert az macera, meg netán nem 2 percbe telik...inkább csak általánosítasz.
Tudod nőként se egyszerű normális pasit találni, de én pl nem kezdtem el szidni a pasikat hogy minden pasinak csak ez vagy az számít. Hanem tettem azért, hogy legyen valakim. Nem siránkoztam, hogy minden pasi szemét...mert ugye az egyszerűbb lett volna...a rinyálás...
27/N
Kérdező, szerinted egy nő se tudna olyan társkeresős sztorit írni, amiben mondjuk 90%-ban azért keresték meg a pasik, hogy egy jót szexeljenek? Szerinted a társkeresőző nőknek nincsenek negatív tapasztalataik? Mert az összes társkeresőző férfi maga a megtestesült tökéletesség, férjnek és apának való és nem pedig az, hogy 40 évesen is csak a 20 éves fiatal pipiket akarják?
Úgyhogy hagyd ezt a világfájdalmat, mert azért rólatok is lehetne nem kevés negatív dolgot mondani. Amúgy se értem mit akarnál olyan nőktől, akik válaszra se méltatnak, fogd fel ezt egy jó és gyors szűrőnek ahhoz, hogy kikre nem pazaroltál feleslegesen időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!