Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meggondolhatja-e magát?
Na szóval az a lényeg, hogy: kollégák vagyunk, fél éve ismerem, szilveszter napján szakított az előző barátnőjével (nagyjából az én tanácsomra=elég jó barátok vagyunk), 1 hete írtam neki, hogy tetszik nekem, 2 napig nem beszéltünk, aztán írt azt mondta sajnálja, de csak a barátom akar lenni ("szeretlek mint barátot és kollégát"). Erre tegnap egész nap beszéltünk.. Hát mondanom sem kell, hogy nem erre számítottam.. Eddig ha valaki visszautasított az már később nem keresett nem akart velem beszélgetni.. De ő meg.. Mondogatja, h szeret mint barátot és hogy "tudod, hogy kedvellek". Most csak szívat, vagy még bármi korai lett volna neki??
Jaj és még annyit, hogy ezt a tetszik dolgot nem azért írtam neki, hogy azonnal legyünk együtt -.-" Csak tudatni akartam vele, hogy itt több is lehetne.. Csak egy 3. személy zargatta ezzel az egésszel kapcsolatban.. Lehetséges, hogy ezek miatt utasított vissza?(a piszkálás és a nemrég-szakítás)
Enyhén szólva lerohantad szerencsétlent...
Nem szerintem enm gondolta eg magat, de nagyon kedvel, mint barátot, aki eddig mellette állt, mst pedig nagyon fél, hogy ebben a nehéz helyzetben nem leszel már mellette.
Ahhoz, hogy nőként tekintsenrád sokkal több idő kellene, de így az elhamarkodott kitárulkozásod miatt a beparázása lehet elsz oylan erős, hogy sosem fog másként nézni rád, mint barátra.
Amt leszűrtem az írásodból ennyi...
"kollégák vagyunk, ... 1 hete írtam neki, hogy tetszik nekem"
Ez csak nekem fura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!