Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk azért mert a barátom bulizós fajta én nem!
Meggondolhatja magát?
Figyelt kérdés
Ő szeret bulizni én nem igen. 1évig bírta, majd szakított. Mondtam neki ő menjen nyugidtan azért mert én nem megyek, de neki ez így nem felelt meg mert, hogy minden barátjának ott a bnője csak neki nem és nem akar magyarázkodni, ráadásul szerinte azért mert azt mondom nem zavar, tudja a körmöm rágnám és így meg nem érezné magát jól egy bulibansem, hogy közben eszi a lelkifzrdalás miattam. Az utolsó 1 -2 hónapban felajánlottam neki, rendben elmegyek vele, de folyzon azt kaptam nincs kedve, mire tegnap borult a billi, közölte ő ezt így nem bírja megfullad, végig megvolt a kedve de tudta nem éreztem volna jól magam és csak miatta nem kell. Úgy döntöt inkább fejezzük be, mert ez a folytonos stressz így nem jó. Szakításunk másnapján már elis ment bulizni. 22 éves, 3 műszakban dolgozik! Rájöhet még, hogy ez így hülyeség? Én szeretem!
bocsi a hibákért, de eléggé ideges vagyok. Tegnap előtt szakított, és tegnap már voltak bulizni.
2011. szept. 30. 12:48
2/17 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de igaza van. Én is voltam a barátod helyzetében, és elég kellemetlen az ilyen szituáció. De nem is ez az ellentét a fő probléma, hanem az, hogyha a barátnő meg se próbál egy icipicit sem alkalmazkodni.
Ha így állsz hozzá, hogy úgyse érezted volna jól magad, akkor tényleg inkább ne is menj...
Keress egy nem bulizós fiút.
2011. szept. 30. 12:49
3/17 A kérdező kommentje:
én feljánlottam neki elmegyek vele, de ő azzal jött már nincs kedve, közbe csak azt nem akarta, hogy én ne érezzem magam jól..
2011. szept. 30. 12:50
4/17 anonim válasza:
1 évig voltatok együtt, és te 10 hónap után nagy nehezen felajánlottad, hogy elmész vele... hát én is azt mondtam volna, hogy már mindegy.
2011. szept. 30. 12:57
5/17 codiac18 válasza:
Végülis ilyen indokkal is véget lehet vetni egy kapcsolatnak,de azt nem hiszem hogy egy év alatt jön rá erre. A lelkifurdalás is kamu, bár tény, hogy nem túl izgalmas egy olyan kapcsolat ahol a barátnőddel nem tudsz szórakozni időnként! Nem fog rájönni, hogy esetleg hülyeséget csinált, mert volt ideje átgondolni ezt az egészet! Felejtsd el pihend ki, keress mást aki esetleg nem dolgozik 3 műszakban, én nem bulizós!
2011. szept. 30. 12:58
6/17 A kérdező kommentje:
mikor összejöttünk is mondtam neki, hogy nem vagyok bulizós mire azt mondta nem baj! utána ő még volt is 2x talán nélkülem..utána meg jöt ezzel, hogy neki nincs kedve 2-3 hónapig arról se szólt mikor mennek, vagy mennének..
2011. szept. 30. 12:58
7/17 codiac18 válasza:
Lehet nem gondolta volna,hogy ennyire nem vagy az! Ilyenkor jön az,hogy neked is kellett volna némi áldozatot hoznod érte és elmész vele bulizni,még ha nem is vagy partiarc
2011. szept. 30. 13:04
8/17 B.angel válasza:
Akkor most jön az, hogy egy ilyen s*ggfej meg ne is érdekeljen. Nem zsákbamacskát árultál. Elmondtad, hogy nem vagy bulizós fajta, ennek ellenére összejött veled... nem viselte a következményét.
De ez tök mindegy. Nem illettetek egymáshoz. Tudom könnyű mondani, de te is tudod, hogy sokáig nem bírtátok volna együtt.
2011. szept. 30. 13:04
9/17 anonim válasza:
A barátod nem érdemel meg téged! Én biztos nem hagynám ott a barátnőmet azért, mert nem szeret bulizni, hiszem nem azért vagyok vele, hogy legyen valakivel régszegre innom magam, aztán késő hajnalban hazamenni és kefélni egy nagyot. A szerelemhez/szeretethez nem kell buli. Már bocs de a barátod egy barom!
19/F
2011. szept. 30. 13:06
10/17 A kérdező kommentje:
azért se járok bulizni, mert egy ideje gyógyszereket szedek (hormon) amire nem tudnék inni, eleve gátlásos vagyok, hogy tudnék egy buliban 0 alkohollal feloldodni? Hát persze, hogy semmi kedvem bulizni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!