Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan nő aki még soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki még soha nem csata meg a árját? Vagy a nőknél ez természetes dolog?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, szólok előre. De mindenhol ezt tapasztalom.

2013. nov. 28. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:

A nők legnagyobb része ostoba, r*banc és hűtlen. Ezek tapasztalati tények, minden férfi megtapasztalhatja az életben.

Én nagyon sokáig kerestem egy olyan jólelkű és édes lányt, aki tudom, hogy nem fog megcsalni. 100%-ig bízom benne, mert ismerem. Nagyon mély a párkapcsolatunk és habár Ő nem tud róla, de pl. tudom a facebook jelszavát és bármikor le tudom ellenőrizni, ha srácokkal beszélgetne. Nem teszi. Mindig felveszi a telefont, ha hívom, vagy ír üzenetet. És rengeteget vagyunk együtt. De megmondom őszintén nem juthat minden férfinak ilyen nagyszerű lány. A többségnek hűtlen r*bik jutnak, ezért jogos a kérdés.

2013. dec. 9. 17:36
 72/77 anonim ***** válasza:
Dead Sea: te legalább nem adtad fel az általánosításnál. De akkor ugyanez a kérdés a férfiakra is jogos lenne, mert rengeteg nő számára meg a férfiak hűtlensége, bunkósága a tapasztalati tény. Bár én is találtam kivételt, azt hiszem. :)
2013. dec. 10. 10:41
 73/77 anonim ***** válasza:

Már bocsi 71 , de azt hiszed, ha a párod megcsalna, akkor olyan hülye lenne, hogy a fészbukkon tartja vele a kapcsolatot?

Ha nem akarja hogy megtudd, hidd el hogy soha nem fogod megtudni, mert aki csal, és nem teljesen ostoba, úgy intézi a dolgait. Semmi nyilvánosság, minimum 1 másik telefon, amiről te nem tudsz...stb...lehet úgy csinálni hogy ne gyanakodj.

Én ezt úgy mondom, hogy sose csaltam meg a férjemet és nem is akarom, mert nincs rá szükségem, és mert szeretem.

De meg tudnám csalni ha akarnám úgy hogy a büdös életben nem jönne rá.

Elég gusztustalan ez az ellenőrizgetés, és saját magadnak mondasz ellent. Azt írod bízol benne, de közben ellenőrizgeted. Nagyon szemét dolog...amellett saját magadnak se vallod be hogy nem bízol benne....elég szar lehet a kapcsolat így...

27/N

2013. dec. 11. 08:31
 74/77 anonim ***** válasza:

A megcsalásnak nem csak a megcsaló az oka. A megcsalt is. Kérdem én a kérdezőtől, és a sok okostojástól, akinek van párkapcsolata:

-nem két ember kell egy párkapcsolathoz?

Na ugye! Így erre mind két félnek 50-50%-ban kell vigyáznia. Így ha valaki megcsalja a párját annak meg van az oka, ha az a válasz mert "kaland" akkor a megcsalt ott hibázott, hogy már nem akart érdekes lenni a kedvesének.

Ok-okozat. Logikailag bármit meg lehet magyarázni, és nem, nem a NŐKKEL van baj, hanem a 21-ik századi ostoba emberekkel, akik nem akarnak vigyázni egy kapcsolatra.

Nem beszélve a sok gerinctelenről, akik ha már félre toxnak nem "merik" elmondani a megcsaltnak, hogy mi történt. Ahhoz van egó, hogy egy harmadik személlyel sexeljen de ahhoz hogy ezt bevallja mindenki gyáva nyúl.

Mindenki, aki mélyen megsértődött, és megcsalták, nézzen magába, és gondolja végig, hogy Ő mit tehetett volna ez ellen. Ha meg van a válasz akkor azt használja fel a jövőben és legyen jobb ember.

Nagyszüleim idejében ~ 30-40 éve nem volt 10-ed ennyi válás és megcsalás, és nem hiszem, hogy ennek csak az ország gazdasági helyzete volt a magyarázat.

2013. dec. 11. 13:25
 75/77 anonim ***** válasza:

Az idő rövidsége miatt nem olvastam végig a sok oldalnyi választ. Csak egy kérdésem lenne kérdezőhöz.

Ha az a sok nő valóban megcsalja a párját, kivel teszi? Mert ha pasival, akkor máris ugyanannyi pasi is csalja a párját. Vagy az mind független?

De legyünk őszinték! A férfiakra (magamat is beleértve) sokkal jellemzőbb a hűtlenség.

2013. dec. 11. 15:07
 76/77 anonim ***** válasza:

"A férfiakra (magamat is beleértve) sokkal jellemzőbb a hűtlenség."

Ez óriási sztereotípia!!!

2013. dec. 11. 22:27
 77/77 anonim ***** válasza:
Hát nem. Még mindig több férfi csal, mint nő- Bár az utóbbi években megnőtt a női csalások aránya is.
2013. dec. 12. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!