Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki még soha nem csata meg a árját? Vagy a nőknél ez természetes dolog?
Nem én vagyok a buta, hanem ti, akik nem tudnak nem általánosítani. Tudod, nem minden férfi vallja azt, hogy az összes nő hazug ribi, akit megcsaltak már.
Ha azt mondom, hogy én például sosem tettem ilyet még, még csak csókkal sem, akkor mit fogsz válaszolni?
29 nem nem vagyok ri banc. Én Pár csók erejéig mentem régebbi kapcsolatban 1szer , a pasik többsége pedig félrekefél... most akkor ki is a ri banc?
ne legyünk már álszentek.
a férjemet pedig sose csaltam meg, mert őt szeretem.
én sem csaltam meg a férjemet, 3,5 éve vagyok vele, 2 éve házasságban. De ez is biztos hazugság ugye kedves 33mas?
Neked minden nő hazug, de csak mert nem tudsz magadnak olyat találni aki szeretni tudna, mert egy szánalmas alak vagy, semmi más.
"Akit megcsalt már a párja, az rohadt szar emberismerő."
Nyilván az én kruva.nyámat, amiért megcsalnak. Mekkora suttyó vagy te.
"És nem a nőkre jellemzőbb"
Nem? Akkor olvass vissza 100 megcsalós kérdést, és számold össze, hogy ebből mennyi vonatkozik nőkre. Én már korábban megtettem. 100-ból 75 megcsalást nő követ el.
"Én Pár csók erejéig mentem régebbi kapcsolatban 1szer"
A csók nem megcsalás, te ringyó?
"tudjátok mindenki igényeire figyelni kell"
Persze, a nők igényeit maradéktalanul ki kell elégíteni, különben nyomban megcsalnak. Viszont az senkit se érdekel, hogy a férfi esetleg mit szeretne.
"az ilyen nagyszájúak , áll szentfazekak szoktak leginkább félrekefélni"
Bagoly mondja... Mekkora szánalomhegy vagy te.
"én sem csaltam meg a férjemet, 3,5 éve vagyok vele, 2 éve házasságban"
Aha, a férjedet nem csaltad meg. Be is baszna, ha megcsaltad volna. Na és a többi exedet? Róluk miért nem írsz? Vagy úgy gondolod, hogy kruvából lesz a legjobb feleség?
Ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ennyit arról, hogy a nőkre jobban jellemző a félrekúrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!