Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki még soha nem csata meg a árját? Vagy a nőknél ez természetes dolog?
Volt egy két éves és egy nyolc éves kapcsolatom. Soha nem csaltam meg senkit sem, pedig sokszor lett volna rá lehetőségem, sőt feleségül is akart venni az egyik, aki bepróbálkozott eközben, de visszautasitottam. Nem lehet ezt általánositani, hogy minden nő hűtlen.
28/N
Statisztikai adatok alapján kb ugyanannyi férfi csalja meg a párját mint ahány nő. Szóval a kérdésed úgy lenne helye: ""Ez az embereknél természetes dolog?"
Egyébként úgy tűnik, hogy igen. Legalábbis 50-60%-uknál.
A módszerekben és a miértekben lelhetőek fel inkább eltérések.
Fiatal koromban csaltam meg én is egy páromat, engem is csaltak már meg. Nem mondanám azt, hogy ez természetes dolog lenne, attól hogy már megtettem egyszer. Meg tudnám indokolni a tettem ha akarnám, de nem akarom:) Elítélni sem szoktam ilyenért senkit, mert nem látok bele mások kapcsolatába olyan mélységig, hogy ehhez bármi alapom legyen. Kívülállóként könnyű pofázni, hogy "akkor miért nem hagytad inkább ott?" meg hasonló népi bölcsességek, de mivel a kívülállót nyilván nem ugyanazok a hatások érték adott szituációban, tulajdonképpen fogalma sem lehet róla, hogy miről beszél. Én speciel nem okoztam senkinek sem fájdalmat azzal a megcsalással, ugyanakkor mondhatni megkaptam érte a jussom a sorstól, amit fogcsikorgatva, de kénytelen voltam lenyelni, illetve tanulni belőle.
Most lehet ördögözni meg ri.bancozni nyugodtan, nem kell aggódni, nem veszem fel:)
"Statisztikai adatok alapján kb ugyanannyi férfi csalja meg a párját mint ahány nő."
Korábban összeszámoltam megcsalós kérdéseket. 100 megcsalásból 75-öt nő követett el. Szóval nem kell itt védeni a r1bancokat. MNK!!!
Nekem eddig két komoly kapcsolatom volt. Az első 2 évig tartott, ott 1,5 után láttam nyelvezni a csajt, egy gettó/buckalakóval... hányni tudtam volna, nem csak üvölteni :D
A második kapcsolat jelenleg is tart, ebben 6 év után a lány egy buliban elpanaszkodta a gondjait (családi) a volt pasijánaki aki viszonzás képen lesmárolta... Másnap reggel mindent elmesélt. Ezt megbocsájtottam, de feltételekkel.
Szóval jogos a kérdés, hogy van olyan lány, aki NEM csalja meg a párját?
Látjátok?A 12-es is nő! Mit nem ártottál senkinek?Ártottál a párodnak.
Lehet hogy a férfiak között is sok van aki egyszer félrelép, de a nők össze-vissza csalják a párjukat (nem mindegyik persze). Az ilyen miért nem hagyja ott, és te mi az anyádért nem hagytad ott ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!