Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki még soha nem csata meg a árját? Vagy a nőknél ez természetes dolog?
Én nem mondtam, hogy a férfiak nem tesznek ilyet, azt mondtam, hogy jóval nagyobb arányban lépnek félre a nők.
A szövegértést az általános iskolában tanítják. Azt kellett volna tanulnod, nem fa$zt szopni.
30-nak van igaza! :D
27-es!Miattatok vagyunk megkeseredettek.De mindjárt rájössz, hogy mekkora nyomorék vagy,mert :
26-os!Ez korrektnek tűnik.Legalább nem lett folytatása,a szexre nemet mondtál,és a csók miatt is bűntudatod volt.Ha ilyen történik,akkor jogosan kételkedhet benned a párod. De ez bárkivel megtörténhet, még úgyis hogy nem te vagy a hibás, de persze csak egyszer.
Komolyan mondom, rossz nézni, ahogy vitáztok :) Férfiak nők ellen, nők férfiak ellen, kész agyrém :D
A világ kimozdult az egyensúlyából, talán az a legvalószínűbb, hogy mindez politikai okokból történt (emancipáció, feminizmus, fogamzásgátlás elterjedése stb.), nem részletezném. De a fő cél mégis az 'oszd meg és uralkodj' lehetett, amit - úgy tűnik - sikeresen végigvittek.
Persze, hogy sokan megcsalják a párjukat, hisz a szerelem termelte hormonok csak 3-4 évig maradnak életben. Azt sem árt tudni, hogy a szerelem ugyanazokat az agyi területeket stimulálja, mint egyes drogok, így inkább függőségről beszélhetünk, mint erkölcstelenségről.
Kva nehéz kérdés ez. Én is voltam ilyen döntési szituációban sokszor. Mindig a nehezebb utat választottam, de nem várható el mindenkitől, hogy mindig erős legyen. Mindenkinek saját útja van és a saját útján előforduló hibákból kell tanulnia. Nem véletlenül kapjuk ezeket a 'feladatokat'.
Ne veszekedjetek, gyerekek, pls :)
(#7)
Ne vedd el tőlük ezt az örömet, valószínűleg az itteni fröcsögés lehet a napjuk fénypontja, legyen benned egy kis emberség, hagyd játszani a kicsiket.
"Addig is remélem minél több nő erősíti meg benned a kialakított általános véleményedet"
Látod ezt nem lesz nehéz. Ugyanis minden nő kruva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!