Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan nő aki még soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki még soha nem csata meg a árját? Vagy a nőknél ez természetes dolog?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, szólok előre. De mindenhol ezt tapasztalom.

2013. nov. 28. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam, hogy a férfiak nem tesznek ilyet, azt mondtam, hogy jóval nagyobb arányban lépnek félre a nők.

A szövegértést az általános iskolában tanítják. Azt kellett volna tanulnod, nem fa$zt szopni.

2013. nov. 29. 15:06
 42/77 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha egy nő tisztességes, nem csalt meg soha senkit, nem hazudik, őszinte, stb, akkor meg újabban sok férfinak az a baja, hogy előttük hány pasija volt már. Tele van a gyk az utóbbi időben olyan kérdésekkel, hogy "a barátnőm 28 évesen már 5 pasival szexelt, és én nem tudok másra gondolni ha ránézek, csak arra hogy hányan élveztek bele előttem." Úgyhogy vagy növesszetek gerincet hogy legyen tartásotok és ne szoruljatok rá hogy MINDENÉRT kollektíven a női nemet hibáztassátok, vagy ne csodálkozzatok, hogy a kvázi nőgyűlölő hozzáállásotok miatt csak a szemét meg a tényleg ócska nők ragadnak rátok, mert értelmesnek soha nem kellenétek. Engem is csaltak már meg (nő vagyok), többször is, mégsem hibáztatom az egész férfi nemet. Vagy most jön az, hogy ha egynél többször megcsaltak, akkor biztos rászolgáltam? :D Ajánlom mindenki figyelmébe az előbb linkelt análos-prostis kérdést, lehet mazsolázni, tanulságos.
2013. nov. 29. 15:07
 43/77 anonim ***** válasza:
41-es, téged komolyan sem lehet venni, olyan vagy mint egy hisztiző ovodás. :)
2013. nov. 29. 15:08
 44/77 anonim ***** válasza:
Én nem hisztizek. Arra tettem fel az életemet, hogy ott szúrjak ki a kruvákkal, ahol csak lehet. Máglyára minddel!
2013. nov. 29. 15:12
 45/77 A kérdező kommentje:

30-nak van igaza! :D

27-es!Miattatok vagyunk megkeseredettek.De mindjárt rájössz, hogy mekkora nyomorék vagy,mert :

26-os!Ez korrektnek tűnik.Legalább nem lett folytatása,a szexre nemet mondtál,és a csók miatt is bűntudatod volt.Ha ilyen történik,akkor jogosan kételkedhet benned a párod. De ez bárkivel megtörténhet, még úgyis hogy nem te vagy a hibás, de persze csak egyszer.

2013. nov. 29. 15:13
 46/77 anonim ***** válasza:
54%
Sok szerencsét, és további boldog szexuális életet egy másik férfival vagy esetleg egy kecskével, de csakis hímmel, ne érintkezz semmilyen kreatúra vaginájával mert még a végén lerohad a farkad. :) Addig is remélem minél több nő erősíti meg benned a kialakított általános véleményedet, mert ezt érdemled, semmi mást. :)
2013. nov. 29. 15:14
 47/77 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, rossz nézni, ahogy vitáztok :) Férfiak nők ellen, nők férfiak ellen, kész agyrém :D

A világ kimozdult az egyensúlyából, talán az a legvalószínűbb, hogy mindez politikai okokból történt (emancipáció, feminizmus, fogamzásgátlás elterjedése stb.), nem részletezném. De a fő cél mégis az 'oszd meg és uralkodj' lehetett, amit - úgy tűnik - sikeresen végigvittek.

Persze, hogy sokan megcsalják a párjukat, hisz a szerelem termelte hormonok csak 3-4 évig maradnak életben. Azt sem árt tudni, hogy a szerelem ugyanazokat az agyi területeket stimulálja, mint egyes drogok, így inkább függőségről beszélhetünk, mint erkölcstelenségről.

Kva nehéz kérdés ez. Én is voltam ilyen döntési szituációban sokszor. Mindig a nehezebb utat választottam, de nem várható el mindenkitől, hogy mindig erős legyen. Mindenkinek saját útja van és a saját útján előforduló hibákból kell tanulnia. Nem véletlenül kapjuk ezeket a 'feladatokat'.

Ne veszekedjetek, gyerekek, pls :)

(#7)

2013. nov. 29. 15:14
 48/77 anonim ***** válasza:

Ne vedd el tőlük ezt az örömet, valószínűleg az itteni fröcsögés lehet a napjuk fénypontja, legyen benned egy kis emberség, hagyd játszani a kicsiket.

2013. nov. 29. 15:16
 49/77 anonim ***** válasza:

"Addig is remélem minél több nő erősíti meg benned a kialakított általános véleményedet"

Látod ezt nem lesz nehéz. Ugyanis minden nő kruva!

2013. nov. 29. 15:17
 50/77 A kérdező kommentje:
34-es!Végül is igaz, nem árt kapcsolat előtt megismerni egymást. De ez sem jelent semmit, mert csomó olyan nő teszi ezt meg akiből ki sem néznéd. A média meg hogy az apád fa.szába jön ide?Felejtsétek már el a médiát,nem lehet mindent rá kenni.Vagyis de, sokan a tv, szappanoperák, valóságshowk miatt vagytok ekkora ku.rvák.
2013. nov. 29. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!