Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan nő aki még soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki még soha nem csata meg a árját? Vagy a nőknél ez természetes dolog?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, szólok előre. De mindenhol ezt tapasztalom.

2013. nov. 28. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:

Hm...mär ertem. Ha a pasi kefel felre az nem problema, de ha a nö, akkor mär r.banc :)

Engem is megcsalt a volt ferjem, akkor azzal sincs problema?

De ha en mentem volna felre, akkor meg r.banc lennek.

HAHAHA

2013. nov. 29. 15:30
 52/77 A kérdező kommentje:

39-es vágja a témát :D

42-es!Az növesszen gerincet, meg annak legyen tartása aki félrekefél, meg az is aki ezt támogatja.

Több na ba.szik félre csak úgy poénból, mint amennyi férfi prostihoz jár. De az utóbbit is ugyanúgy elítélem.

2013. nov. 29. 15:31
 53/77 A kérdező kommentje:
ezaz 44-es! :D
2013. nov. 29. 15:32
 54/77 A kérdező kommentje:
46!Te egy mocskos fa.szopó féreg vagy!Mit képzelsz magadról?Szerinted mégis csak az a természetes, ha egy nő megcsalja a párját, mert leírta az értelmes srác hogy a ku.rvákat és a hűtlen nőket szidja,erre te meg jössz azzal a szöveggel amit az anyádtól tanultál, hogy vagy pasik, vagy kecske. Sza.rházi :D Minden nőt leku.vátál ezzel!
2013. nov. 29. 15:35
 55/77 A kérdező kommentje:
Lehet érvényesült a politikai akarat. Feminizmus és a fogyasztói társadalom jól elku.rvította a nőket,hogy minden második félrekeféljen,és azért veszekszünk itt.
2013. nov. 29. 15:38
 56/77 anonim ***** válasza:
Oké, de tedd már végre fel a kérdést, hogy KINEK a hibája?
2013. nov. 29. 15:40
 57/77 anonim ***** válasza:

Mi kinek a hibája? Aki félrelépett (legyen az csók, orál, szex) azé. Mégis kié lenne, te nagyon okos? A másik félé? Na és miért? Mert elhanyagol? Akkor beszélj vele. Nem változik? Hagyd el.

Látod, nem is olyan nehéz az élet. Bár egyeseknek biztos könnyebb r1bancoskodni, ezt aláírom.

2013. nov. 29. 15:47
 58/77 anonim ***** válasza:
Nem. Ezek csak tünetek. A probléma oka, GYÖKERE egészen máshol van. Nem a nőkben és nem a férfiakban. Hanem az agymosásban, amiben már évtizedek óta élünk. És itt nem csak a médiára gondolok. Te nagyon okos.
2013. nov. 29. 16:22
 59/77 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, miért is vagyok én nyomorék szerinted? Megmagyaráznád? Mert az mondtam, hogy az előttem szólót mindjárt ribizni fogják, és ha valaki azt állítja, hogy ő még csókkal sem csalt meg senkit, akkor arra olyan válasz jön, mint pl. "Azt, hogy hazudsz, vagy csak idő kérdése."? És még én lennék buta?

Nektek mégis mi ad jogot, hogy egy vadidegen emberre ilyeneket mondjatok, aki nektek nem ártott? Milyen alapon szidalmaztok valakit pusztán azért, mert más véleményen van, netán joggal, például mert tényleg igazat mond?

27-es

2013. nov. 29. 16:38
 60/77 anonim ***** válasza:
2013. nov. 29. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!