Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki még soha nem csata meg a árját? Vagy a nőknél ez természetes dolog?
Hm...mär ertem. Ha a pasi kefel felre az nem problema, de ha a nö, akkor mär r.banc :)
Engem is megcsalt a volt ferjem, akkor azzal sincs problema?
De ha en mentem volna felre, akkor meg r.banc lennek.
HAHAHA
39-es vágja a témát :D
42-es!Az növesszen gerincet, meg annak legyen tartása aki félrekefél, meg az is aki ezt támogatja.
Több na ba.szik félre csak úgy poénból, mint amennyi férfi prostihoz jár. De az utóbbit is ugyanúgy elítélem.
Mi kinek a hibája? Aki félrelépett (legyen az csók, orál, szex) azé. Mégis kié lenne, te nagyon okos? A másik félé? Na és miért? Mert elhanyagol? Akkor beszélj vele. Nem változik? Hagyd el.
Látod, nem is olyan nehéz az élet. Bár egyeseknek biztos könnyebb r1bancoskodni, ezt aláírom.
Kedves kérdező, miért is vagyok én nyomorék szerinted? Megmagyaráznád? Mert az mondtam, hogy az előttem szólót mindjárt ribizni fogják, és ha valaki azt állítja, hogy ő még csókkal sem csalt meg senkit, akkor arra olyan válasz jön, mint pl. "Azt, hogy hazudsz, vagy csak idő kérdése."? És még én lennék buta?
Nektek mégis mi ad jogot, hogy egy vadidegen emberre ilyeneket mondjatok, aki nektek nem ártott? Milyen alapon szidalmaztok valakit pusztán azért, mert más véleményen van, netán joggal, például mert tényleg igazat mond?
27-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!