Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki még soha nem csata meg a árját? Vagy a nőknél ez természetes dolog?
A te anyádért nem hagytam ott, mivel az enyém fiatalon meghalt, ha már így anyázunk.
Egyébként meg azért, mert szerettem. Nem, nem ártottam neki. Mivel nem tudja, hogy megcsaltam. Miszter Szentlélek.
Bár semmi közöd nincsen hozzá, azért csaltam meg, mert elhanyagolt. Hiába pofáztam neki. Jött valaki akitől megkaptam az áhított figyelmet, és elcsábultam.
Lelkifurdalás, stb... Ezzel megbirkóztam egyedül.
Azóta nem csaltam meg senkit, nem is tervezem. De természetesen nem fogok beszámolni az egész életemről. Pláne nem egy ilyen vadparasztnak, aki csak anyázni meg ítélkezni tud.
Az itteni megcsalós kérdések 75% meg valószínűleg azért lányoktól ered, mert többségében mi szoktunk ebből lelkiismereti problémát csinálni. Ha más nem utólag.
Én meg nem egy olyan férfit ismerek, akinek a világ legtermészetesebb dolga, hogy rendszeresen félrekefél a megbánás legkisebb jele nélkül. És akkor most mi van? Ettől egy férfi, aki egyszer megcsalt valakit élete folyamán még nem lesz a szememben egy megbízhatatlan, szívtelen gyökér.
Olyan korlátolt vagy, már ne is haragudj. Komolyan, ki a fene vagy te, hogy pálcát törj bárki felett is? Költői kérdés volt.
"azért csaltam meg, mert elhanyagolt"
Ó, hogy minden mocskos tetűfészek útszéli ezt bírja pofázni. Megcsalásra nincs kifogás!!! Egy telibebaszott ringyó vagy te is, mint az összes többi társad.
Ha elhanyagolt és nem változtatott rajta megbeszélés ellenére sem, akkor mi a kuvra anydáért nem bírtál vele szakítani, te mocsok? Boldogabb lettél, hogy leszoptál még pár fazst mellette, te sz.revő?
Máglyán égetném el az ilyen szardarabokat.
Arra már ki sem térek, hogy biztos rohadtul szerethetted, ha megcsaltad. De még meg sem tiszteled azzal, hogy elmondd neki, hogy mekkora szuka vagy. Nincs bűntudatod, Ms. F.$znyelő?
Szakadt volna .nyádba a fejed.
21-es!Pont,hogy nincs bennetek emiatt semmilyen lelkifurdalás. Nem szeretted,mert hülyítetted, meg hazudtál neki.Mikor fogjátok már fel, hogy ha átbaz.szátok a palitokat, akkor annak semmi köze nincs a szeretethez.
Elcsábultál mi ? Ha elhanyagolt akkor miért nem szakítottál,ha már akkora amazon voltál, hogy szóltál neki a problémádról is úgyis lesza.rt.Komolyan kérdezem.
Korlátoltság, ha valaki nem támogatja a félrekeféléseidet? Sztem akkor te vagy beteges, ha szted a megcsalás természetes.Pontosan erről szólt a kérdés..
Én is ezt mondom,hogy ez a szemétláda is csak ezzel a sablondumával tud jönni. Meg azzal hogy szerette, de mégis megcsalta :D :D És neki áll feljebb ha lekur.vázzuk.
Szájbabas.zott féreg vagy 21-es !!
Nem természetes.
De ettől függetlenül. Ha valaki azért csalja meg a párját, mert pl keveset tapasztalt még az életben, nincs tudatosan tisztában az érzéseivel akkor talán elnézhető, egy bizonyos szintig.
Azért írom ezt mert régebbi kapcsolatomban ez történt velem.
19 éves voltam. Nem tudtam semmit sem a szerelemről. 1 hónapja voltam együtt az akkori barátommal. Teljesen véletlenül összefutottam az exemmel az egyik hévmegállóban, és elkezdtünk dumálni. Lényeg, hogy megcsókolt többször is, én pedig viszonoztam.
Engem gyakorlatilag ez döbbentett rá arra, hogy nem vagyok szerelmes a barátomba, mert ha ezt megtettem, akkor nem lehetek szerelmes. Akkor a srác azt mondta kísérjem fel a lakására. Jót fogunk szeretkezni.
Azt viszont már visszautasítottam!!! És nekem ne mondja senki, hogy valaki annyira elveszti a fejét, hogy összefekszik mással. Mert ezt nem veszem be. Én simán nemet tudtam rá mondani, úgy is hogy eléggé felkavart ez a csók ügy. A vonzalom is elég erős volt vele.
Viszont vállaltam érte a felelősséget, nem voltam gyáva mint egyesek, és bevallottam a dolgot. Nem kértem második esélyt, mert én sem adtam volna saját magamnak. Mindent elmondtam neki a csókról, és az érzéseimről. Azt mondta a barátom hogy szeret, és tudja hogy én is bele fogok szeretni, csak idő kell.
Szóval adott még egy esélyt. Igazság szerint könyörgött, hogy maradjak vele. Utána még 9 hónapig voltunk együtt. Bár hiba volt vele maradni, ezt utólag beláttam.
Soha többé nem bízott bennem, féltékenységi jeleneteket rendezett annak ellenére, hogy azt mondta megbocsát nekem, végül ő már összefeküdt valaki mással. Csúnya vége lett a dolognak, ordítozás, veszekedés, pofozkodás, annyi a lényeg, elhagytam.
De ebből a dologból nagyon sokat tanultam.
Most már férjnél vagyok. Biztos vagyok az érzéseimben, nem is történt még csak hasonló sem, amióta együtt vagyunk.
27/N
26-os, mindjárt jön a kérdező és más megkeseredett férfiak, akik szerint így is, úgy is te vagy a hibás, meg a ringyó, még akkor is, ha a te esetedben csak csók történt, a partnered meg lefeküdt mással.
Ha jön egy nő, aki azt mondja, hogy ő még soha nem csalt meg senkit, még csak csókkal sem, akkor 1) kétségbe fogják vonni az igazmondását, 2) megkérdezik, hogy gondolni sem gondolt más pasira, nem-e nézett meg senkit az utcán, nem volt-e soha ártatlan flört és a többi, pedig kb. nincs ember, akinél ezek ne lettek volna, még ha párkapcsolatban is van, legyen az férfi vagy nő. De aki el akar ítélni valakit, akár csupán azért, mert az illető nő, az úgyis talál majd okot elítélni.
27
egyetértek. Szerintem is sokaknak egyszerűbb ítélkezni.
Egyébként én nem mondtam hogy nem vagyok hibás. Tehát igaza lenne annak aki azt mondja hogy az vagyok.
Csak azt, hogy nem voltam tudatában az érzéseimnek, illetve annak hiányának, mert nem volt tapasztalatom ezekben a dolgokban, és a vonzalom ellenére mégsem mentem csóknál tovább.
Míg az exem igen. Ő pusztán csak testi vonzódásért képes volt lefeküdni valaki mással. No meg ezek szerint hazudott is nekem amikor azt mondta szeret, mert ha szeretett volna, nem csinált volna ilyesmit. Még volt képe az után is azt hazudni hogy szeret, miután lefeküdt mással...tehát nála ez nem a tudat alatti érzések hiányára utal, hanem arra hogy hazug disznó.
"Azért írom ezt mert régebbi kapcsolatomban ez történt velem."
Tehát te is csak egy ri-banc-vagy. Nagyszerű, gyűlünk itt szépen lassan.
"mindjárt jön a kérdező és más megkeseredett férfiak"
Mégis milyenek legyünk, ha egyfolytában megcsaltok mindenkit? Legyünk boldogok és sikeresek? Annyira buta vagy, hogy nekem kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!