Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki még soha nem csata meg a árját? Vagy a nőknél ez természetes dolog?
39
"Aha, a férjedet nem csaltad meg. Be is baszna, ha megcsaltad volna. Na és a többi exedet? Róluk miért nem írsz? Vagy úgy gondolod, hogy kruvából lesz a legjobb feleség?"
Arról nem tehetek, hogy nem tudsz olvasni. Tudod, alsó tagozat....járni kellett volna.
Írtam, hogy életemben 1x fordult velem elő ez a megcsalós dolog akkor , 1 kapcsolatnál amikor pár csók történt valaki mással.
Soha senki mást nem csaltam meg semmilyen formában.
De teljesen lényegtelen mit mondok, mert úgyis csak fröcsögni tudsz, gőzöd sincs mit éltem át akkoriban, mennyire szar érzés volt tapasztalatlannak lenni, nem tudni mit éreztem valójában. És egy ilyen dolognak kellett megtörténnie ahhoz, hogy rájöjjek a saját érzéseimre.
Mások nők, férfiak meg divatból dugnak, és smárolnak... szerintem rohadtul nem ugyanaz. Sokat szenvedtem emiatt. Egyszerűen nem tudod milyen állapotban voltam akkor. Igen, hibáztam. Nem mondtam hogy nem.
De nem kéne mindenáron ítélkezni, ringyózni, mert marhára nem vagyok az a kategória.
Az ég szerelmére... még az akkori pasim is megértette a dolgot, és kérés nélkül azt akarta maradjunk együtt. Neked ez nem fura? Hogy még ő is képes volt felfogni az okokat, hogy nem jókedvemben tettem ilyet...
Még egyszer hozzáteszem. Senki mást nem csaltam meg, csak 1 pasit 1x, egész életemben.
Te még a büdös életben nem hibáztál?
Olyan igazi közönséges rusztikus hülye vagy, hogy még az életben nem láttam ilyet...
Tényleg, kinek kéne a hibásnak lennie? Annak akit megcsalnak?Nők úgyis félreba.sznak, akkor is ha rosszul bánsz velük,de még jobban ha odafigyelsz rá, törődsz vele.
27-es!Ezen az egy mondaton sikerült fennakadnod?Gratulálok hozzá.Itt nem véleménykülönbségről van szó, hanem arról, hogy egy mocsadék senkiházi szar ember vagy, ha támogatod és véded a félrekú.rt barátnőidet.Ergo nyugodtan szidalmazhatunk :)
"Írtam, hogy életemben 1x fordult velem elő ez a megcsalós dolog"
Névtelenül honnan tudjam, hogy éppen melyik hsz-t írtad te, még azelőtt? Máskülönben örülök, hogy bevallod, hogy ribi vagy.
"gőzöd sincs mit éltem át akkoriban, mennyire szar érzés volt tapasztalatlannak lenni, nem tudni mit éreztem valójában"
A végén te leszel az áldozat. :DDD Szólj mikor kell kezdenem pityeregni.
"De nem kéne mindenáron ítélkezni, ringyózni, mert marhára nem vagyok az a kategória."
Mondd, hallottál már olyanról, aki bevallottan az lenne?
"még az akkori pasim is megértette a dolgot, és kérés nélkül azt akarta maradjunk együtt"
Egy 0 önbizalommal rendelkező puhapöccsel voltál együtt. Még jó, hogy meg merted csalni.
"Senki mást nem csaltam meg, csak 1 pasit 1x, egész életemben."
Döntsd már el, hogy soha senkit, vagy csak 1x egy valakit. Oké?
"Te még a büdös életben nem hibáztál?"
Dehogynem, elhittem, hogy nem minden nő ribi. Azóta boldogabb vagyok, hogy tudom, mindegyik whore.
te tényleg nem tudsz olvasni ez már biztos.
azt írtam hogy senki MÁST nem csaltam meg, csak egy pasit. mert azt kérdezted mi a helyzet a többi kapcsolatommal....
Kérdező, kit támogattam és védtem én, még egyszer? Megtennéd, hogy elolvasod újra, amiket írtam? Mert pont baromira nem védtem senkit, aki a te szavaiddal élve "félrek...t". És igen, fennakadok azon, ha igazságtalanul és jogtalanul szidalmaznak.
27-es megint.
És egyébként meg annak, aki egy csókkal csalta meg az akkori barátját, igaza van abban, hogy max az törjön pálcát más felett, aki még soha nem hibázott. Mert könnyű mutogatni, szidalmazni, az legyen a legény, aki került hasonló helyzetbe és még egy csók sem csattant el a részéről. És ez most nem a megcsalás védelmezése, mielőtt megint annak értelmezed, kérdező.
Legyetek szívesek megérteni, hogy senki nem tehet arról, hogy történetesen nőnek vagy férfinak születik, és ha csak azért vonják kétségbe a szavahihetőségemet, intelligenciámat, lojalitásomat vagy éppen az emberi értékemet, mert történetesen két X kromoszómám van, az nem engem minősít le. Számos ilyen jellegű kérdéssel összefutottam, amikor a férfiak mindenben szidták és leszólták a női hozzászólókat, és csak azért, mert nőneműek. Szerintük egy nő nem mondhat igazat, nem lehet hűséges, nem érdekli más, csak a pénz, meg a filmszínész külsejű pasik, lehetőleg méretes szerszámmal, és még rosszabbal is találkoztam. Azt kapásból kihúzzák, mint lehetőséget, hogy egy nő mondhat igazat, lehet hűséges, választhat olyat, aki se nem Adonisz, se nem Rockefeller, és a többi. De aki ilyen negatívan áll a női nemhez, az mit akar mégis tőlünk? Ilyen hozzáállással tuti, hogy nem fogtok egy olyat sem találni, aki cáfolná a kritériumaitokat, hogy a jelen példánál maradjak, beszéljünk a hűségről. Ha egy nőnek az a véleménye, hogy egy pasi sem hűséges, akkor vagy csak alkalmi partnerei vannak, vagy pokollá teszi a tartósabb partnere életét a bizalmatlansággal és féltékenykedéssel. Mit csinál erre az? Egy idő után elege lesz a nőből, és mentalitása szerint szakít vagy félrelép, ergo kvázi beteljesíti a nő elképzelését a férfihűség nemlétéről.
Mit mondjak akkor, ha egy olyan srác csapja a szelet, aki egyszerre ezt többekkel megteszi és ráadásul állítólag ezek egyikébe még szerelmes is? Vagy ha egy pasi, aki az első volt az életemben, a szüzességem elvesztése után két héttel azzal jön, hogy hát van egy másik lány, aki "szimpi" neki, és majd megpróbálja kerülni, hogy hű tudjon maradni hozzám. Vagy ha valaki flörtöl velem, udvarolgat, de közben társkeresőzik és ezt utólag tudom meg két hónap után? De ugye mindez biztos csakis az én hibám lehet/volt, elvégre én vagyok a nőnemű. Hát szerintem meg az nem ér semmit, aki egy embert nem az adott ember kvalitásai, hanem a NEME miatt ítél meg. Mert ha a fentiek fordított relációban történtek volna, ha lány/nő lettek volna azok, akiket itt leírtam, akkor már mindenki kiabálná rájuk, hogy fúj, rib..cok. Pedig ezeket csak az én tapasztalataimból szedtem, és az utóbbi két történetben olyanvalaki volt, akit amúgy és azóta is mindenki rendes pasinak tekintett. És igenis kikérem az összes tisztességes hozzáállású nő nevében, hogy lehazugozzanak, meg a többi kedvességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!