Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nagyon ki vagyok.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon ki vagyok.

Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok idegileg. Allandoan abrandozok es egesz nap fekszek kozbe az agyba. Szuksegem van valakire, aki szeret, es megolel stb..de ezt nem kapom meg :( Mindenki azt mondja, h szep lany vagyok, de a szerelem meg sosem jott ossze nekem..Egy fiu van, akit nagyon szeretek, de o is elvileg szeret. Nem jon oda meg semmi, de neha latom rajta, h tetszek neki. Amikir a baratnoimmel vagyok a suliba, o meg ott all a kozelunkbe a haverjaival, akk azt latom, h neha-neha odapillant. De nem jon oda. Raadasul a varosban akarmerre megyek, boldog szerelmesparokat latok. Es eszembejut az a fiu, es elszorul a szivem :( Nagyon rossz. Es nagyon szeretet hianyom van. Meg nem volt pasim. Es ha csak belegondolok, akk elbogom magam. Mar tobbszor kaptam kemeny sirogircsot. :( Meg mostanaban erzem, h rosszul vagyok es faj a fejem.. tegnap majdnem elajultam. Lehet hozza valami koze a dolognak? Mit tegyek? Kerlek segitsetek..

2013. okt. 17. 08:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2013. okt. 17. 09:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak 1szer fordult elő. és az is a hūly román haverjaim miatt.
2013. okt. 17. 09:02
 13/13 anonim ***** válasza:

figyeljel mar te egy olyan regi trukbe estel bele hgy az nem igaz a srac bagozik rad de lassa hgy szereted es ez aszt valtja ki beloled hgy vagy ra hgy jarjatok stb de o nem beszel es tagadja eszt eszt csak azert csinalja hgy megjobban kelljen neked de most kerdezd meg magadtol hy igazam van

minel joban hanyagolja a tarsasagod anal nagyobb szukseget erzed annak hgy osszegyere vele na most igazam vagy igazam van

ne agodj elobb utobb ugyis radtalal a szerelem meg fiatal vagy meg sok idod van ha majd 30 eves korod fele max nincs pasid akkor kezdj el agodni ne 15 evesen

2013. okt. 18. 18:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!