Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon ki vagyok.
Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok idegileg. Allandoan abrandozok es egesz nap fekszek kozbe az agyba. Szuksegem van valakire, aki szeret, es megolel stb..de ezt nem kapom meg :( Mindenki azt mondja, h szep lany vagyok, de a szerelem meg sosem jott ossze nekem..Egy fiu van, akit nagyon szeretek, de o is elvileg szeret. Nem jon oda meg semmi, de neha latom rajta, h tetszek neki. Amikir a baratnoimmel vagyok a suliba, o meg ott all a kozelunkbe a haverjaival, akk azt latom, h neha-neha odapillant. De nem jon oda. Raadasul a varosban akarmerre megyek, boldog szerelmesparokat latok. Es eszembejut az a fiu, es elszorul a szivem :( Nagyon rossz. Es nagyon szeretet hianyom van. Meg nem volt pasim. Es ha csak belegondolok, akk elbogom magam. Mar tobbszor kaptam kemeny sirogircsot. :( Meg mostanaban erzem, h rosszul vagyok es faj a fejem.. tegnap majdnem elajultam. Lehet hozza valami koze a dolognak? Mit tegyek? Kerlek segitsetek..2013. okt. 17. 08:31
1/13 anonim válasza:
Lehet. Üdv a csapatban. Előbb utóbb megszokod elviseled - szar lesz de úgy már nem érzed - úgyhogy nem kell parázni. Aztán talán rád talál majd egyszer szerelem.... Hány éves vagy?
2/13 A kérdező kommentje:
15
2013. okt. 17. 08:37
3/13 anonim válasza:
Ha mindig ezen jár a fejed, és ennyire rástresszelsz a kapcsolat hiányára, előfordulhat, hogy ettől érzed magad rosszul, de nem szabad! Akár hiszed, akár nem, eljön majd az az idő, mikor közelednek feléd, várj türelemmel!
Ha ez mégsem megy, akkor pedig te tedd meg az első lépést a fiú felé! Főleg ha tudod, hogy érdekled, szinte biztos, hogy örül majd neki, hogy kezdeményeztél, és nem utasít vissza!
4/13 anonim válasza:
15 évesen? Drágám könyörgöm ne attól omoljon már össze a világ hogy 15 évesen nincsen barátod ... Komolyan ennyire elfajul a világ. Értem én hogy szeretethiányos vagy de nincsenek barátaid szüleid vagy mi van? Én 17 évesen érzem ezt egy nem tökéletes szülő-gyerek kapcsolatban, sok kihasználás, és átverés meg kapcsolatok után te meg 15 évesen a semmiből?
5/13 A kérdező kommentje:
De en mar tettem a dolog erdekeben..Probaltam beszelni vele errol. Tagadta, de tudom, h szeret, mert egy volt fiu osztalytarsa mondta nekem, aki most az egyik baratnom pasija. Meg hat latszik rajta. De facebookon nem ir vissza. De meg csak ki se irja, h latta vagy valami. De nem bunko sracrol van szo, mert nagyon kedves es aranyos..szoval nem igazan ertem. Meg amikir suliba jott, latott de nem koszont es elforditotta a fejet. Valamikir meg az elkenkezoje. Olyan is volt, h a baratnoimmel 3-an ott alltunk, o keg odajott es neki ott tancolt egyesevel, nekem meg nem :(
2013. okt. 17. 08:43
6/13 anonim válasza:
Akkor meg minek foglalkozol vele ha baszik csinálni valamit e dolog érdekében.
7/13 A kérdező kommentje:
#4: te nem tudod miken mentem en keresztul. A szuleim am meg elvaltak 2x is, es o veluk nem lehet ilyenekrol beszelni. Mem h egyutterzok lennenek, hanem meg en vagyok lebaszva!
2013. okt. 17. 08:46
8/13 anonim válasza:
Úristen te szegény. Elváltak a szüleid. EZER MÁS EMBERNEK. Ne dramatizáljuk már túl a dolgokat. Állandóan ez a kva nagy "különleges" lelki fájdalom. Ez más mint a többinek én jobban szenvedek mint mások. 15 évesen azért sírsz hogy nincs barátod. 15 ÉVESEN. Gondolkozol mielőtt írsz vagy csak árasztod a baromságaid Oké sz4r én megértelek sajnálom, egy ölelés, meg szeretet mindenkinek kijár, de kvára nem világ katasztrófa, és nem picsogni kell hanem felnőni, ha meg nem megy akkor még barát sem kell neked.
9/13 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet pont.. igy erzek csak én hőbörgök, balhézok is :/ ebből ered azt már tudom ,hogy ezért lettem ilyen barom. 17F. (ha akarsz irj privit nyugodtan,én meg értelek tudom mit érzel)...
10/13 anonim válasza:
Micsoda hős lovag kedves utolsó. Szánom az ilyeneket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!