Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy megcsalt! Most mi tévő legyek?
Már ki írtam egy kérdést, de nem sok véleményt kaptam! Újra fogalmazok, hátha esetleg valaki rá talál és tud nekem egy kis infót adni segítséget, hogy mit tehetnék!
A tudomásomra jutott, hogy a barátom megcsalt! Ő tagad ugyan és azt mondja velem akar lenni! Bár bennem az van, hogy csak nem mer szakítani. Én feldobtam a dolgot meg is mondtam neki, hogy innentől kezdve egyáltalán nem bízok benne! Olvastam már elég sok fórumot és beszélgettem olyan emberekkel erről akik nem barátaim, mert ők elég elfogultak lennének velem kapcsolatban. Mivel még soha nem jártam így az első alkalom eléggé ki voltam miatta ahogy persze mindenki más is, hiszen nem én vagyok az egyetlen akivel ez történt. Igyekszek két lábon állni a földön nem hisztiztem stb. Nyugodt és higgadt türelmes ember vagyok és inkább próbálok a miértjére rájönni. Szeretnék belőle tanulni!
hosszú lenne nagyon le írni ezt az egészet! Minden szép volt jó volt, mégis a tudomásomra jutott. Le is bukott természetesen meghallottam olyan dolgokat amiket mondtak egymásnak amit nem szerettek volna, hogy halljak csak fül és szemtanúja voltam! nem is vertem ki a balhét, hanem higgadtan neki álltam és elmondtam, hogy tudok mindent! Akkor ideges lett persze össze vissza mászkált ezzel is csak még jobban meg erősített, hogy amit én hallottam az igaz is volt! Tudom, hogy szüksége lenne, hogy éljen, de mégis azt mondja szüksége van rám és hogy engem szeret a legjobban. Na de akkor nem csalom meg azt akit szeretek! Nagyon nehéz helyzet, hiszen bennem is vannak érzések, ami már a folyamatos agyaláson hogy most ugyan kivel van és mit csinál, csak ront az egészen és már megölelni sem tudom. Egy pár hete folyamatosan megy a vita. Például tegnap is mikor találkoztunk úgy ölelgetett meg szeretgetett mint aki úgy érzi, hogy el fog veszíteni. Érzi rajtam, hogy én nem bízok meg benne és tudja is mivel elmondtam nyilván ezért teszi. Most ez egy baklövése volt-e ez a kis félre lépés, vagy tényleg ennyire gerinctelen?? tudom így nem lehet tanácsot adni és így nem is igazán lehet megérteni. Arra lennék kíváncsi, hogy ti mit tapasztaltatok ilyen helyzetben. Mit tettetek amikor megcsaltak? Ő tagadja, mert szégyenli. Kértem, hogy vallja be és beszéljük meg. Szerintem megbánta ő, csak úgy gondolja, ha elmondja akkor dobom. Nem kizárt, hogy ez lesz, de talán még megbocsátható, de totál összezavar az egész már egy jó ideje....Kérlek valamit írjatok :/ Így is hosszú lett, majd közben még írok infókat...ha valaki megtalálja kérdésem ...
nem tudom én mit tennék a te helyedben. szerintem lehet hogy engem is csalt már meg, ugyanakkor a másik énem szinte 100%-osan biztos benne, hogy nem. nagyon jólelkű fiú a párom, de másfél éve sokat volt nélülem bulizgatni haverjával és ismerkedtek csajokkal. pár hónapja tudtam meg. nagyon kombinálós vagyok, azt gondoltam egyből h megcsalt, de állította h soha semmi rosszat nem csinált. meg amúgy sem olyan... viszont 2 srác 2 csajjal egy buliban.. aztán másnap facebookon ismerősök. írt neki barátom másnap h a kesztyűje nem hiányzik? és találkotak h odaadja nekem, viszont ezt nekem sose mondta. aztán ennyi volt, ez az egy beszélgetésük volt. meg tudta a csaj h van barátnője, mert írta neki h a holnap nem jó mert a barátbőjénél vagyis nálam lesz. kb 3-4 hónapja tudom ezt és lehet h tényleg semmiség az egész, de én azért sokat gondolok erre. de ha kiderülne hogy akkor régen megcsalt 1x, azt megbocsátanám. mivel az rég volt már nagyon, akkor hideg voltam vele, nem isigazán szerettem, de most boldogok vagyunk, semmi baj, szeretjük egymást nagyon.
bocsi h ilyen hosszú lett, lekellett írnom. ha régóta vagytok együtt, és a kacsolatotok elején csinálta, de most nagyon szeretitek egymást, akkor próbálj meg nem erre gondololni. nehéz lesz. nagyon. de ha vele érzed magadat teljes embernek, akkor muszáj lesz. nélküle rosszabb lenne.
Ha nincs meg a bizalom, akkor nem érdemes eröltetni.Ha biztosan tudod, hogy megcsalt, akkor hagyd a fenébe.
Ha esetleg beszélni tudnál vele, jó lenne, mert oka van ha egy férfi félrelép.Valami biztos nem jó.
Sok sikert.
bocsánat csak munkám miatt nem sok időm volt megnézni a hozzáaszólásokat!
Barátom 26 én 25 éves vagyok!
Annyit mondott, hogy nem tudja mit akar kívánja a szabadságot is, meg velem is akar lenni. Viszont mostanában eléggé oda teszi magát és érezteti, hogy szeret!
Nem szeretném részletesen leírni az a lényeg, hogy végig hallgattam és tagadja. Hogy valami nem jó?! nem tudom már az a baj én sem tudom, egyenlőre türelemmel leszek aztán, ha végképp nem érzem a helyén a dolgokat akkor véget vetek az egésznek, mert így semmi értelme!
13 köszönöm, hogy megosztottad velem a történeted ...
igen néha arra hajlok, hogy megbocsátanék, ha elmondaná néha pedig nem...
talán van abban valami, hogy ,,amiről nem tudsz az nem fáj" :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!