Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, nem szakítottam vele, mert borzasztóan szeretem. Mi tévő legyek?
Honnan veszed, h megszüntette vele a kapcsolatot? (Lehet, h csak mondja)
Lehet, h tényleg szeret, de mi van, ha még nem döntött? Addig meg jól elvan...
Pedig még most szakíts vele, mert hidd el ha egyszer megbocsátasz neki akkor tuti megteszi még egyszer, és ha ezek után sokat vársz olyan korba leszel hogy a kutyának se fogsz kelleni.
De amúgy annyiszor láttam ugyanezt a helyzetet, most azt mondod rendbe van, a maradék életedet meg nyomorúságba éled le XD Nem mintha töketlen emberek ennél többet érdemelnének XD
"azt mondja igazából engem szeret, a másik semmit nem jelentett neki,"
Itt zárd le ezt a történetet, végérvényesen bármennyire is szereted. Aki őszinte hozzád, az igy nem beszél.
Második vagyok...
Egész nap biztosan nem vagytok együtt...és aki meg akar oldani valamit, megoldja. Voltam már mindkét oldalon.Nem bántásból írom és lehet, h tévedek..ne legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!