Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a párom, nem szakítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, nem szakítottam vele, mert borzasztóan szeretem. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Megcsalt a barátom egy 20 éves, igen szép és különleges lánnyal. Én 30 vagyok, a barátom 35 éves. Éreztem, hogy valami nincs rendben, nem normális a viselkedése, ezért elolvastam az üzeneteit és igencsak meglepődtem.. Egyszer volt köztük szex, másról nem tudok, de nagyon kedvesek voltak a beszélgetéseik... A barátom megszüntette a kapcsolatot a lánnyal és azt mondja igazából engem szeret, a másik semmit nem jelentett neki, elmondása szerint eltévelyedés és ballépés volt.. Mihez kezdjek? Most pedálozik ...
2013. ápr. 13. 23:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Azért mondja, mert esetleg még nem döntött.aa
2013. ápr. 14. 00:06
 12/33 A kérdező kommentje:
#11! Te miért csaltad meg a barátod/barátnőd?
2013. ápr. 14. 00:07
 13/33 anonim ***** válasza:
90%

8 Mert még nincs más, akire bajban számithatna. Ezért.

A 20 évesre nem tud bajban számítani. Illetve kevés 20 éves az aki olyan, hogy lehet rá.

Te ebben a kapcsolatban a szamár vagy-semmi több.Sajnos.

2013. ápr. 14. 00:07
 14/33 anonim ***** válasza:
kedves kérdező! hát Te tudod mit csinálsz, de még eztán jön a rosszabb korszak, nem akarlak elkeseríteni, ezt nem lehet elfelejteni, ezt nem hiszem, ráadásul Te még megbízol benne? minden elismerésem, én nem tudnék, Neked miért is kéne pedálozni? Te csaltad meg? tudod megint jön egy szép lány, akkor is ez lesz? gondold végig N
2013. ápr. 14. 00:10
 15/33 anonim ***** válasza:

11. vagyok

Szó szerint nem csaltam meg. Egy régi jó ismerőssel beszélgettem...és azért, mert a párom nem foglalkozik velem, szolgaszámba vesz. Törődést, megértést kaptam és BESZÉLGETÉST (szex nem volt). Egy veszekedés során elmondtam...és azt ígértem, SOHA többet nem beszélek a pasival...Hazudtam...mert igaz, h csak 1*, de még beszéltem vele...

2013. ápr. 14. 00:10
 16/33 A kérdező kommentje:
Utolsó hülye kérdés: mennyi azesélye, hogy valóban megbánta és többet nem tenne ilyet, mert tanult a hibájából?
2013. ápr. 14. 00:11
 17/33 anonim ***** válasza:
50-50%
2013. ápr. 14. 00:12
 18/33 anonim ***** válasza:

nálam akkor van olyan, amit megbánok, ha részeg vagyok.

ha szeretem a barátnőmet, én egyszerűen nem tudnám vele megtenni. ha egyszer félrelépnék, akkor többször is..

2013. ápr. 14. 00:13
 19/33 A kérdező kommentje:
14# , a barátom pedálozik. Mindenkinek köszönöm a válaszokat..:(
 20/33 anonim ***** válasza:

17

0% az esély. Tudod miért? mert ebben a helyzetben is hazudott neked, szemtől-szemben. Ezért.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!