Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, nem szakítottam vele, mert borzasztóan szeretem. Mi tévő legyek?
8 Mert még nincs más, akire bajban számithatna. Ezért.
A 20 évesre nem tud bajban számítani. Illetve kevés 20 éves az aki olyan, hogy lehet rá.
Te ebben a kapcsolatban a szamár vagy-semmi több.Sajnos.
11. vagyok
Szó szerint nem csaltam meg. Egy régi jó ismerőssel beszélgettem...és azért, mert a párom nem foglalkozik velem, szolgaszámba vesz. Törődést, megértést kaptam és BESZÉLGETÉST (szex nem volt). Egy veszekedés során elmondtam...és azt ígértem, SOHA többet nem beszélek a pasival...Hazudtam...mert igaz, h csak 1*, de még beszéltem vele...
nálam akkor van olyan, amit megbánok, ha részeg vagyok.
ha szeretem a barátnőmet, én egyszerűen nem tudnám vele megtenni. ha egyszer félrelépnék, akkor többször is..
17
0% az esély. Tudod miért? mert ebben a helyzetben is hazudott neked, szemtől-szemben. Ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!