Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, nem szakítottam vele, mert borzasztóan szeretem. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Megcsalt a barátom egy 20 éves, igen szép és különleges lánnyal. Én 30 vagyok, a barátom 35 éves. Éreztem, hogy valami nincs rendben, nem normális a viselkedése, ezért elolvastam az üzeneteit és igencsak meglepődtem.. Egyszer volt köztük szex, másról nem tudok, de nagyon kedvesek voltak a beszélgetéseik... A barátom megszüntette a kapcsolatot a lánnyal és azt mondja igazából engem szeret, a másik semmit nem jelentett neki, elmondása szerint eltévelyedés és ballépés volt.. Mihez kezdjek? Most pedálozik ...2013. ápr. 13. 23:55
21/33 anonim válasza:
Ezután csak szenvedni fogsz a bizalmatlanság miatt, márpedig egy kapcsolatnak a bizalom az egyik alappillére.
Ha vele maradsz, a kapcsolatotok addig fog tartani, amíg annyira meg nem bolondulsz úgymond a csalódás miatt, hogy kidobd. Ez akár hónapokba, évekbe is telhet. Aztán ott maradsz 0 önbecsüléssel, 0 önbizalommal, 0 bizalommal a férfiak iránt. Saját tapasztalat.
22/33 anonim válasza:
Hogy te milyen naív buta liba vagy
23/33 anonim válasza:
Aki egyszer megcsalt meg csal többször is dobd ki a p*cs*ba
24/33 anonim válasza:
Más lenne a helyzet, ha egyszer megdug valakit, akit épp megismert, pillanatnyilag begerjedt rá, mert 20 éves és stb..ez sem szép, de én ezt nevezném botlásnak. Az, hogy teszem azt hónapokig levelezget valakivel, bizalmas viszonyba kerülnek, közben folyamatosan hazudik neked, teszem azt szex közben is rágondol, arról ábrándozik, hogy a másikkal van...Nekem ez már sok lenne.
25/33 A kérdező kommentje:
Nem honapokig levelezett vele.. Csak par napig. De az egyuttlet utan elhivta turazni..de meggondolta magat rogton a kerdes utan.. ( ezt mind elolvastam). Ekkor bukott le.
2013. ápr. 14. 00:37
26/33 poiu válasza:
Az egész a gyerek dolgon múlik. Amíg nincs gyerek, lehet erre, arra. Ha gyerek van, más a helyzet. Azt innen nehéz megmondani, hogy ilyen pasitól kell-e neked gyerek.
A 20 évesek attól különlegesek, hogy gyerekek...
27/33 anonim válasza:
háááát ez elég gáz... én mondanám, hogy rúgd ki.
De jó kérdés...
28/33 anonim válasza:
Mindegy...ezt úgy is te döntöd el. Könnyű ismeretlenként azt mondani, h dobd ki.....bár azt érdemelné.
29/33 A kérdező kommentje:
Objektív véleményeket szerettem volna olvasni, ezért írtam ki a kérdést. Bíztam benne, de tévedtem. Talán most is elszúrnám, de úgy érzem tényleg szeret.
2013. ápr. 14. 00:42
30/33 anonim válasza:
Még annyit...elhívta az együttlét UTÁN túrázni...azaz programot szervez.Akkor lehet, h van valami a levegőben, mert egy sima dugás után nem csinálna ilyet. Illetve: nem lehet, h azért gondolta meg magát, mert te rájöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!