Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a párom, nem szakítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, nem szakítottam vele, mert borzasztóan szeretem. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Megcsalt a barátom egy 20 éves, igen szép és különleges lánnyal. Én 30 vagyok, a barátom 35 éves. Éreztem, hogy valami nincs rendben, nem normális a viselkedése, ezért elolvastam az üzeneteit és igencsak meglepődtem.. Egyszer volt köztük szex, másról nem tudok, de nagyon kedvesek voltak a beszélgetéseik... A barátom megszüntette a kapcsolatot a lánnyal és azt mondja igazából engem szeret, a másik semmit nem jelentett neki, elmondása szerint eltévelyedés és ballépés volt.. Mihez kezdjek? Most pedálozik ...
2013. ápr. 13. 23:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
ÉS a hűség nem egy érzés, hanem döntés kérdése. Ő döntött.
2013. ápr. 14. 00:44
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
az élet nem ennyire fekete és fehér. Kiváncsi volnék a fentebb, nagyon határozottan válaszolók korára. 20 évesen még mindenki (nagy többség) élesen elutasítja, megbocsájthatatlannak tartja a hűtlenséget. Aztán az élet farag rajtu(n)k. Neked kell tudnod, mi a fontos. Az együtt eltöltött évek, az hogy egyébként hogy bánik veled, mennyire értitek meg egymást, közös értékrend, stb mind sokat számít. Ami a hűtlenségben sértő - megalázó - az az, hogy a partnered mást kívánt. Ez viszont évtizedek alatt minden kapcsolatban megtörténik, hogy kiéli - e a vágyát a másik vagy nem, az számomra már csak részletkérdés. Lehet verni a mellünket, hogy én bezzeg nem léptem félre, miközben a wc felett recskázva folyamatosan (vagy a partnerrel szexelve) elképzeli, milyen volna AZZAL a nővel - akihez talán csak azért nem került közel, mert esélye sincs rá. Szóval, én amondó vagyok, ne az szerint itélj, amit itt olvasol. 15 évvel ezelőtt megbocsájtottam - mikor kiderült hogy az illető kilengett. Nem bántam meg azóta sem. Aztán volt egy pasi, akit bár nagyon szerettem, még akkor lebukott mikor csak levelezgetett valakivel....Azóta is pedálozik, teper ezerrel, de remélem elég erős leszek nem második esélyt adni, mert rám hárítja a felelősséget, ugy viselkedik mint egy óvodás. És az elmult hónapokban néhányszor megbántott másképp is - tehát a tette azt jelzi számomr, hoyg nem becsül meg, hiába teper most a "megvonásos tünetek" miatt. Én amondó vagyok, hogy ilyen helyzetben neked kell döntened, nem másokra hallgatni, hiszen senki sem ismeri a történet egészét úgy, mint te. Az is benne van a pakliban, hogy rosszul döntünk, de akkor is , legyen az a Te döntésed...Bocs hogy hosszú voltam.
2013. ápr. 14. 11:00
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kimerítő válaszod.
2013. ápr. 14. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!