Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitévő legyek azok után, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek azok után, hogy megcsalt?

Figyelt kérdés

A barátom megcsalt. Megcsalt egy undorító, intelligenciahiányos, drogos nővel egy mocskos buliban a mocskos haverjai biztatására. 2 napja derült fény rá, mert sírva hazajött, hogy elmondja, mit tett. Kidobtam az ajtón és utána dobtam a cuccait is. Könyörgött, hogy bocsássak meg, de olyan hihetetlenül megbántott, mint még senki. Istenem, de dühös vagyok és haragszom rá és nem tudom elképzelni, hogy hogy tehette. Istenített, hogy én vagyok élete szerelme, én vagyok a legszebb, legkülönlegesebb lány, akivel valaha is találkozott és ezt tette velem. Az önbecslésem egyenlő lett a nullával. Szerettem, imádtam, hozzáköltöztem 17 évesen, vele akartam leélni az életemet. Összetörtem és bevettem vagy 5 nyugtatót. Annyira hihetetlenül haragszom rá, legszívesebben szétverném a képét. Azóta hívott egy csomószor, sms-eket küldött, de én nem reagálok. Nekem soha nem jutott volna szembe megcsalni, még részegen sem, mert szerettem. Persze ő arra fogta, hogy túl sokat ivott és az a csaj rámászott és nem tudta, mit csinál. Engem még soha nem aláztak meg így. Gyerekesen hangzik, de 2 napja nem keltem fel az ágyból és 2 nagy bőgőroham közt telezabáltam magam mindenféle édes cuccal. Most mit csináljak? Felhívtam már anyukámat (aki persze megmondta, hogy ez lesz), barátnőmet (aki szerint tépjem ki a ribi haját), de egyikük sem tudott hasznos tanáccsal jönni. Hát most mi legyen? Vessek véget egy 3 éves kapcsolatnak, megérdemli? Segítsetek

20/L

2009. nov. 29. 21:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%

Nézd.Három év az három év.És ha a kapcsolatotok sem olyan volt,hogy veszekedésből mentetek veszekedésbe,akkor szerintem egy beszélgetést megért ez a dolog.

És ha meghallgattad,mondd el te is a véleményed,és ketten csak összehoztok valamit!

2009. nov. 29. 21:07
 2/19 anonim ***** válasza:
55%

Ha egyszer megcsal, maskor is megfog.

Nehogy azt gondold, hogy egy olyan fiu lesz az eleted vegeig a nagy szerelmed, akit 17 evesen megismertel.

Meg neki is es neked is szuksegetek van elni, masokat is megismerni.

Engedjetek el egymast, es nyissatok mindketten mas emberek irant is, hidd el szuksegetek van erre!

Honnan tudja a baratod meg ilyen total tapasztalatlanul, hogy te vagy a legdragabb, legszebb, legjobb no a vilagon??? Tudom, hogy most szerelmesek vagytok egymasba, de megis azt mondom, hogy te is es o is ismerkedjetek meg masokkal is. Legyen tapasztalatatotok mielott valakivel osszekotitek a eleteteket.

Az oszintet irtam, amit es ahogy gondoltam.

Hagyd a fenebe, maskor is ugyis megtenne.

2009. nov. 29. 21:07
 3/19 anonim ***** válasza:

Én csak azért nem értek egyet a másodikkal,mert ha akarod,jó oké legyen vége.De ne ugy hogy nem is beszéltétek át alaposan a dolgokat.

Az nem megoldás,hogy hagyod a fenébe,és hagysz csapot-papot és elmész a probléma mellett,ugy hogy arra fogod,hogy "á még nem is éltem,meg ez nem volt szerelem... stb

2009. nov. 29. 21:10
 4/19 A kérdező kommentje:
de ő 27 éves, már túl van néhány barátnőn. elvileg lehetne már egy kis felelősségtudata, nem kamasz már, még ha úgy is viselkedik.
2009. nov. 29. 21:11
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

Légy erősebb! Szedd össze magad. Smink, szép ruha, irány kávézni egy jó barátnőddel. Adj magadnak egy pár napot, gondold át mit is akarsz az élettől, önmagadtól.

Igen, megalázó pillanatot éltél át, de nincs itt a világ vége. Három év hosszú idő, de nem vagy ötven éves, s még előtted az élet.

Néhány nap, ami segít megnyugodni. Aztán hívd fel a párod, mond el neki mit érzel. Ha érzed magadban még azt, hogy szereted, akkor van jövője a kapcsolatnak, ha nem akkor kár folytatni, mert úgyis a fejéhez fogod vágni.

Szorítok neked! Fel a fejjel!

2009. nov. 29. 21:11
 6/19 anonim ***** válasza:
37%

Ne. Ne vess véget egyelőre.

Hagyd még szenvedni, pedálozni, megmagyarázni, és adj egy UTOLSÓ esélyt. Ha bármivel megrendíti újra a bizalmadat, akkor azonnal dobd ki.

Ha viszont úgy érzed, nem tudnál megbocsátani, nem tudnál már vele élni, és úgy érezni, mnt régen, akkor vess véget neki.

2009. nov. 29. 21:12
 7/19 anonim ***** válasza:

17 eves korod ota o az egyetlen pasid? Es nem is tervezel mast az egesz eletedben? Szerintem ez nem jo igy. Hidd el megbanod. Majd akkor, amikor gyerekeitek lesznek. Akkor fogod azt mondani, hogy nem elted ki magadat, hogy valtozatossagra van szukseged.

De tudod, mindenki maskepp csinalja!:)

Hallgass az eszedre, es a szivedre is.

2009. nov. 29. 21:15
 8/19 anonim ***** válasza:
66%
Ha megbocsatasz neki, ott lesz mindig a szalka, hogy mar megcsalt. Es hidd el, hogy soha de soha nem fogsz mar benne megbizni ugy, mint eddig. Soha.
2009. nov. 29. 21:17
 9/19 anonim ***** válasza:
ha ilyen reakciót váltott ki belőled, semmiképp se maradj vele.
2009. nov. 29. 21:18
 10/19 A kérdező kommentje:
de ez annyira hihetetlen. mármint 3 napja úgy ment el a haverjaival valami koncertre, hogy egy csók, "szeretlek-én is szeretlek", kedves vigyor mindkettőnk képén. most meg kitépném azt az idétlen hosszú szőke haját legszívesebben. én most azt hiszem, hogy nagyon utálom, amiért ezt tette velem. nem tudok rá úgy gondolni, hogy ezt talán megbeszélhetjük. egyszerűen fáj, amit tett és fel sem tudom fogni, hogy ez miért történt, mikor minden rendben volt köztünk. nagyon-nagyon szerettem, de most jelenleg nem tudok úgy gondolni rá, mint életem szerelmére. félek, hogy ha meg is beszélnénk és azt mondanám, hogy megbocsátottam, akkor esetleg valami veszekedés folytán úgyis a fejéhez vágnám, amit tett. talán 1-2 hét múlva képes leszek erről beszélni, de félek, hogy ez a hülye valami kárt tesz magában addig, mert képes halálra inni magát.
2009. nov. 29. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!