Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek azok után, hogy megcsalt?
A barátom megcsalt. Megcsalt egy undorító, intelligenciahiányos, drogos nővel egy mocskos buliban a mocskos haverjai biztatására. 2 napja derült fény rá, mert sírva hazajött, hogy elmondja, mit tett. Kidobtam az ajtón és utána dobtam a cuccait is. Könyörgött, hogy bocsássak meg, de olyan hihetetlenül megbántott, mint még senki. Istenem, de dühös vagyok és haragszom rá és nem tudom elképzelni, hogy hogy tehette. Istenített, hogy én vagyok élete szerelme, én vagyok a legszebb, legkülönlegesebb lány, akivel valaha is találkozott és ezt tette velem. Az önbecslésem egyenlő lett a nullával. Szerettem, imádtam, hozzáköltöztem 17 évesen, vele akartam leélni az életemet. Összetörtem és bevettem vagy 5 nyugtatót. Annyira hihetetlenül haragszom rá, legszívesebben szétverném a képét. Azóta hívott egy csomószor, sms-eket küldött, de én nem reagálok. Nekem soha nem jutott volna szembe megcsalni, még részegen sem, mert szerettem. Persze ő arra fogta, hogy túl sokat ivott és az a csaj rámászott és nem tudta, mit csinál. Engem még soha nem aláztak meg így. Gyerekesen hangzik, de 2 napja nem keltem fel az ágyból és 2 nagy bőgőroham közt telezabáltam magam mindenféle édes cuccal. Most mit csináljak? Felhívtam már anyukámat (aki persze megmondta, hogy ez lesz), barátnőmet (aki szerint tépjem ki a ribi haját), de egyikük sem tudott hasznos tanáccsal jönni. Hát most mi legyen? Vessek véget egy 3 éves kapcsolatnak, megérdemli? Segítsetek
20/L
Üdvözöllek a klubban !A valoságban.
A pasit néha elviszi a f...a.
Üdvözöllek a klubban! A valoságban.
A pasikat néha elviszi a f...k.Ez van.de Ez csak a nő szemében olyan sulyos.Persze neked fáj de tombold ki magad aztán dönts .Ha megbocsájtasz neki akkor utána lényeg a "büntetés" .Különben mindig ott lesz a szálka szivedben.40/n
Az előttem szóló ugyan vulgárisnak tűnik, de szerintem van igazsága. Nemis kevés!!!
Szerintem is az a fontos, hogy Téged szeret.
Ha pedig Te is szereted, (de tényleg SZERETED), akkor adj neki még egy esélyt. Deeee.... ne add könnyen, érezze csak egy darabig azt a fránya bűntudatot.
Elfelejteni nyilván soha nem fogod, de szerintem egy ilyen félrelépés megbocsátható, mert nem érzelmi alapok miatt történt.
Egy esélyt adj még neki (de csak egyet!!), és ezt mond is meg neki.
Igazából szerintem ettől a történettől nem tudtuk meg a 3 év alatt mi minden történt még, de szerintem ha valakit megcsalnak (ez emberfüggő), annak a helyébe elgondolkodnék azon, hogy vajon mért tehette, és eleget foglalkoztam e vele,először magamba néznék, hátha megtalálom a hibát. és csak utána... 20 évesen meg nem azt kellene, hogy tépd ki a riband haját... az verekszik, aki szavakkal nem tudja magát megértetni... ha viszont drogos a társaság, ahogy irtad,feltételezném , hogy a barátod nem volt tiszta..
akkor érthető lenne valamilyen szempontból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!