Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitévő legyek azok után, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek azok után, hogy megcsalt?

Figyelt kérdés

A barátom megcsalt. Megcsalt egy undorító, intelligenciahiányos, drogos nővel egy mocskos buliban a mocskos haverjai biztatására. 2 napja derült fény rá, mert sírva hazajött, hogy elmondja, mit tett. Kidobtam az ajtón és utána dobtam a cuccait is. Könyörgött, hogy bocsássak meg, de olyan hihetetlenül megbántott, mint még senki. Istenem, de dühös vagyok és haragszom rá és nem tudom elképzelni, hogy hogy tehette. Istenített, hogy én vagyok élete szerelme, én vagyok a legszebb, legkülönlegesebb lány, akivel valaha is találkozott és ezt tette velem. Az önbecslésem egyenlő lett a nullával. Szerettem, imádtam, hozzáköltöztem 17 évesen, vele akartam leélni az életemet. Összetörtem és bevettem vagy 5 nyugtatót. Annyira hihetetlenül haragszom rá, legszívesebben szétverném a képét. Azóta hívott egy csomószor, sms-eket küldött, de én nem reagálok. Nekem soha nem jutott volna szembe megcsalni, még részegen sem, mert szerettem. Persze ő arra fogta, hogy túl sokat ivott és az a csaj rámászott és nem tudta, mit csinál. Engem még soha nem aláztak meg így. Gyerekesen hangzik, de 2 napja nem keltem fel az ágyból és 2 nagy bőgőroham közt telezabáltam magam mindenféle édes cuccal. Most mit csináljak? Felhívtam már anyukámat (aki persze megmondta, hogy ez lesz), barátnőmet (aki szerint tépjem ki a ribi haját), de egyikük sem tudott hasznos tanáccsal jönni. Hát most mi legyen? Vessek véget egy 3 éves kapcsolatnak, megérdemli? Segítsetek

20/L

2009. nov. 29. 21:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
16 évesen ismertem meg, addig volt 2 srác az életemben, de egyik sem volt jelentős, aztán megismertem őt, szerelmes lettem életemben először és elborította az agyamat a rózsaszín köd.
2009. nov. 29. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

Üdvözöllek a klubban !A valoságban.

A pasit néha elviszi a f...a.

2009. nov. 29. 21:33
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Üdvözöllek a klubban! A valoságban.

A pasikat néha elviszi a f...k.Ez van.de Ez csak a nő szemében olyan sulyos.Persze neked fáj de tombold ki magad aztán dönts .Ha megbocsájtasz neki akkor utána lényeg a "büntetés" .Különben mindig ott lesz a szálka szivedben.40/n

2009. nov. 29. 21:38
 14/19 igabcsy ***** válasza:

Az előttem szóló ugyan vulgárisnak tűnik, de szerintem van igazsága. Nemis kevés!!!

Szerintem is az a fontos, hogy Téged szeret.

Ha pedig Te is szereted, (de tényleg SZERETED), akkor adj neki még egy esélyt. Deeee.... ne add könnyen, érezze csak egy darabig azt a fránya bűntudatot.

Elfelejteni nyilván soha nem fogod, de szerintem egy ilyen félrelépés megbocsátható, mert nem érzelmi alapok miatt történt.

Egy esélyt adj még neki (de csak egyet!!), és ezt mond is meg neki.

2009. nov. 29. 21:45
 15/19 A kérdező kommentje:
ezen most jót mosolyogtam:) mármint az orrbetörésen. szerintem arra sem emlékszik, hogy ki volt az, meg nem hiszem, hogy adatokat cseréltek (legalábbis merem remélni). mint mondtam, sírva vallott színt. nem tudom, hogy ez csak a látszat volt-e vagy valóban megbánta, de sírni általában akkor szokott, ha már tényleg ki van bukva. aj maradnék még ágyban és néznék béna vígjátékokat, de holnap muszáj bemennem az egyetemre és össze kell magam szednem. szar, hogy az ember még ezt sem dolgozhatja fel kötelezettségek nélkül. talán holnapra már kicsit kitisztul a fejem, de ez a hétvége elég húzós volt..amúgy köszönöm a biztatást így ismeretlenül is, sokat segítettetek:)
2009. nov. 29. 21:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy esélyt megérdemel, én két év után csaltam meg a barátnőm,hasonló körülmények, mondjuk engem nem biztatott senki,illetve nem volt drog csak pia,de az keményen, aztán hát történtek dolgok,dugás nem volt, mert már fel se állt illetve tényleg azt se tudtam hol vagyok, aztán én is elmondtam ami szerintem valamit jelent,mert el is titkolhatta volna, tudom tudom most ne legyen már szent,de csak akar valamit még tőled ha odaállt és elmondta, jah és én is kaptam egy esélyt,és hát eddig minden rendben,ennek már 3 éve:)
2009. nov. 29. 22:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, sokat gondolkodtam már rajta, bár nem a te eseted kapcsán, hanem magamra vetítve. Az én párom sosem vallotta be hogy megcsalt de tudom h megtette mert első kézből informáltak. De ez más szitu volt, ő nem volt már szerelmes belém, nálam sem lobogott a láng annyira. Talán ezért is tudtam gondolkodás nélkül a szakítás mellett dönteni (ráadásul mi házasok voltunk). Jó döntés volt, azóta sokkal jobb partnereim voltak, a mostani párom lassan 1 éve van velem és sokkal jobb párt alkotunk mint ex-szel. Ha nálatok még mindig nagy a szerelem, akkor megérdemelheti az "utolsó esélyt" de csak ha megkapta a leckét!!! Szenvedjen, alázd meg, bántsd de ne egy visszacsalással, az sztem nem vezet jóra. De kínlódjon pár hétig! Amúgy a 3. szereplő soha nem vétkes. Bolond lenne nem kihasználni az adódó lehetőséget. A probléma mindig házon belül van, ha vége a kínzásnak, egy hosszú beszélgetésnek kell következnie pontos és részletes kapcsolatelemzéssel. Ha ez megvolt, akkor lehet az új alapokra újra felépíteni a kapcsolatot. Viszont ha néhány hónap múlva is bánt, kínoz ez az eset, akkor lépj tovább, elpazarolsz egy csomó időt és energiát - fölöslegesen.
2009. nov. 30. 11:40
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Igazából szerintem ettől a történettől nem tudtuk meg a 3 év alatt mi minden történt még, de szerintem ha valakit megcsalnak (ez emberfüggő), annak a helyébe elgondolkodnék azon, hogy vajon mért tehette, és eleget foglalkoztam e vele,először magamba néznék, hátha megtalálom a hibát. és csak utána... 20 évesen meg nem azt kellene, hogy tépd ki a riband haját... az verekszik, aki szavakkal nem tudja magát megértetni... ha viszont drogos a társaság, ahogy irtad,feltételezném , hogy a barátod nem volt tiszta..

akkor érthető lenne valamilyen szempontból!

2009. dec. 5. 19:53
 19/19 A kérdező kommentje:
Már megbeszéltük, azt mondta, hogy tajtrészegre itta magát és alig emlékszik valamire és nem volt semmi érzelem, csak a pia elvette az agyát. Egyébként nem hiszem, hogy bennem volt a hiba, hisz mindig megbeszéljük, ha valami nem tetszik a másiknak. Most "próbaidőn" van, természetesen még nem felejtettem el teljesen, de túlságosan szeretem ahhoz, hogy kidobjam..habár megingottam eléggé. Én nem csalnám meg soha, még ha nem is tökéletes az életmódja miatt.
2009. dec. 7. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!