Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köszönöm hogy válaszoltatok.6éve megcsalt ezen nem tudok tullépni én probáltam de nem megy. Igy is csak a három gyerekemet nézzem. Vagy legyek önzö és magunkat nézzem?
Igy van! Ami nem megy nem kell eroltetni!
Mindenkepp nezd magad meg a 3 gyereket, az nekik sem jo, hogy egyfolytaba ideges meg csalodott vagy. A gyerekeknek egy nyugodt legkor szukseges.
Remelem megoldodik az eleted! :))
A gyerekeknek nem feltétlenül az az érdeke, hogy ti együtt maradjatok!
Az én szüleim miattunk, gyerekek miatt maradtak együtt, és ennek az lett a következménye, hogy 24 évesen idegi kimerültséggel nem bírom tovább elviselni apámat és a miatta történő folyamatos vitákat, és el akarok költözni, és apámmal soha többé nem akarom tartani a kapcsolatot, anyut meg segíteni akarom, hogy ő is kimenekülhessen.
Szerintem 00:08-as elég durván fogalmazott és azonfelül nagyon könnyen beszél arról, amiben még nem volt. Ez nem így működik...persze, hogy nehéz túltenni magát az embernek egy ilyen eseten. Ez a normális reakció. Az meg már régen rossz, ha valakinek a hűséget tanulnia kell. Nem vagyunk állatok. Ja, és nem mindenkit csalnak meg. Ha neked 00:08 más a tapasztalatod, akkor sajnos te eddig rossz emberekkel találkoztál.
Visszatérve a kérdéshez: szerintem kérdező azzal ártasz a legtöbbet a gyerekeidnek, ha vele maradsz. Hiába gondolod, hogy anyagilag jobb a gyerekeidnek, érzelmileg könnyebb egy váláson túltenniük magukat, mint azt látni, hogy a szülők nincsenek jóban és csak miattuk vannak együtt...ha nagyobbak lesznek úgyis észreveszik...szóval szerintem a gyerekeknek ugyanaz az érdeke, mint nektek...a válás nem veszi el tőlük az apjukat, ő ugyanúgy az marad, aki most is számukra.
Nem örülök, ha az írásaimat meg lovasítják. Gondos szemlélő, ha jó megfigyelő, akkor nagyon fontos filozófiai fogalom ötlik fel az olvasott sorok mögött. A túlélés fogalma. Ha mindenki világgá sírná szexuális csalódását, a földön 6 milliárd ember csak örökké sírna rijna.
És csak sírna rijna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!