Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy-e normális az, hogy a saját gyerekemet jobban szeretem?
Figyelt kérdés
a férjem előzőházasságából született két lánnyal is kiváló kapcsolatunk van de az anyosomtol rendszeresen megkapomhogy a sajátommal sokkal többet törödök és foglalkozok vele.Lassacskán a férjemet is fűzögeti ,hogy az nem normális dolog ,hogy én a sajátomat mindenfele viszem és a lányokat ugyanakkor nem.félreértés ne essék nem családi közös programról van szo ,hanem pl.otthon vagyok a gyerekkel hétvégén kettesben és ugy döntök ,hogy punnyadás helyett elmegyünk moziba,standra ,biciklizni2011. jan. 28. 15:27
1/36 anonim válasza:
Szerintem normális, anyóssal ne foglalkozz, egyébként a lányok édesanyja hordja őket valahova?
2/36 anonim válasza:
Ööööö...szerintem teljesen egyértelmű. Az lenne furcsa, ha nem így lenne. Szerintem.
3/36 anonim válasza:
Normális. Csak arra figyelj, hogy a lányok ne érezzék kivételezésnek, mert ez hármuk között feszültséget okozhat. De így, ahogy leírtad, igazat adok neked.
4/36 anonim válasza:
persze hogy normális!
amúgy mennyi idősek a gyerekek? más dolog közös programozni, ha még csak 4-5 évesek, és más, ha már 12.
ha már nagyobbak, megértik, hogy nem tartoznak hozzád (is).
5/36 anonim válasza:
Normalis emberi erzes, de torodnunk kellene azzal, hogy a gyerekek ne erezzek.
Egyebkent egy osszetett csaladban ez mindig meg van, egyik a masikat felelossegre vonja. Anyos is csak ezt teszi, ha kimutatod erzesed ha nem.
6/36 anonim válasza:
Valahol érthető,hogy a saját gyermekedet jobban szereted,hiszen te hoztad a világra.
De ha a férjedet elfogadtad úgy,hogy van két lánya akkor nem kéne különbséget tenni köztük,mert neked lesz gondod majd..Arról nem is beszélve,hogy a lányok is megérzik az ilyen dolgokat
7/36 anonim válasza:
Veletek lakik a két lány? Ha így van (és meg 15 év alattiak),akkor egy kicsit furcsa és ha a saját gyerekedet viszed moziba és őket otthon hagyod az ügye bár bunkóság. de ha nem él veletek akkor semmi gond és ez így normális. Miért kéne más gyerekével ugyanúgy foglalkoznod?
8/36 anonim válasza:
Egy nagyon idevágó közmondás:
Nem borja nem nyalja.
9/36 A kérdező kommentje:
nem a lányok nem velünk laknak és amikor lehetőség van rá akkor mindig visszük őket magunkk.én olyan helyzetről irok amikor a férjem melozik es én egyedül vagyok otthon a gyerekkel.egyébként15 és13 évesek a fiam pedig 7
2011. jan. 28. 15:42
10/36 A kérdező kommentje:
az anyosom pedig aki megszol emiatt a két lány unokáját minden évben elviszi nyaralni az enyémet meg sem kérdezi ,hogy esetleg elmenne e velük.bár lehet ,hogy már el sem engedném ezekután
2011. jan. 28. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!