Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugy-e normális az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy-e normális az, hogy a saját gyerekemet jobban szeretem?

Figyelt kérdés
a férjem előzőházasságából született két lánnyal is kiváló kapcsolatunk van de az anyosomtol rendszeresen megkapomhogy a sajátommal sokkal többet törödök és foglalkozok vele.Lassacskán a férjemet is fűzögeti ,hogy az nem normális dolog ,hogy én a sajátomat mindenfele viszem és a lányokat ugyanakkor nem.félreértés ne essék nem családi közös programról van szo ,hanem pl.otthon vagyok a gyerekkel hétvégén kettesben és ugy döntök ,hogy punnyadás helyett elmegyünk moziba,standra ,biciklizni
2011. jan. 28. 15:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
77%
1. vagyok. Anyós hülye. Ennyi.
2011. jan. 28. 15:46
 12/36 anonim ***** válasza:
88%

egyáltalán nem kell őket vinned sehova, max. sétálni.

ha közösen felkerekedik az egész család, az persze más, de ők már elég nagyok, hidd el, nem is várják el tőled az anyai törődést, hiszen nem vagy az anyjuk.

13/36 A kérdező kommentje:
15.33-asnak.szinte soha sehova.
 14/36 anonim ***** válasza:
90%

Az vagyok aki kérdezte,hogy együtt laktok-e.

Nah hátha nem akkor ez így teljesen normális. Nem vagy az anyjuk. Az anyós meg mit akar? Gondolom,hogy a két gyereknek van egy anyja, az miért nem elég? Ne hagyd magad,az nem baj,hogy a saját gyerekedet jobban szereted. Csak vigyázz, nehogy az anyós bedumáljon valamit a gyerekeknek,mint pl.: Hogy a te hét éves fiad elveszi az ő apjukat meg stb.

15/36 anonim ***** válasza:
79%

Normális ebben a helyzetben.

Viszont, ha te a tieddel pont akkor mégy el otthonról strandolni stb. amikor a lányok nálatok vannak a te felügyeleted alatt elvileg, azzal én óvatos lennék. Nem olyan kicsik már, de őket is érheti bármi balaeset otthon, a te lelkeden száradna.

2011. jan. 28. 15:52
 16/36 A kérdező kommentje:
talán azért várnak tőlem eseteg hasonló anyai törödést ,mert 14 éve nem tudták megbocsatani, hogy a fiuk mellettem horganyzott le és elhagyta a családját.és emiatt nekem mindig bizonyitani kell ,hogy jó vagyok.eleinte azt mondogatták ,hogy én ugyis elfogom tiltani a férjem a gyerekeitől,de ez nem történt meg ,sőt jó a kapcsolatom a csajokkal.most meg ez ,hogy a fiamat jobban szeretem.és tényleg
2011. jan. 28. 15:56
 17/36 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen normális. Nekik is van saját anyjuk, nem fogadtad őket örökbe, nem is veled élnek.

Egyébként vice versa működik? Az ő anyjuk úgy szereti a te gyerekedet, mintha a sajátja lenne és ugyanannyit törődik vele?

2011. jan. 28. 15:59
 18/36 A kérdező kommentje:
soha nem mennék el ugy a sajátommal ,hogy a másik kettőt otthon hagyom amikor nálunk vannak.de nem érzem kötelességemnek hogy elhordjam pl.különorara az anyjuk helyett
2011. jan. 28. 16:00
 19/36 anonim ***** válasza:
86%

Teljes mértékben normális dolog, mindenkinek a saját gyermeke az első, mindenkivel szemben (akár még az ember párjával szemben is).

Anyósnak mondd meg, hogy neked a kölök bír alfa prioritással, ha nem tetszik, feküdjön ki az M0-ásra.

2011. jan. 28. 16:14
 20/36 anonim ***** válasza:
87%

Én úgy érzem, ez csak műhiszti, mert szeretne anyóspajtás szétválasztani titeket a pároddal. Ne vedd fel, csak arra vigyázz, hogy nehogy a hátad mögött mindenkit ellened fordítson.

Már az is erre utal, hogy a te gyereked nem viszi el, mikor a többit nyaralni viszi.

Arra megy ki a játék, hogy megutálják egymást a gyerekek. Plusz képzelheted miket mond nekik közben :/

2011. jan. 28. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!