Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy-e normális az, hogy a saját gyerekemet jobban szeretem?
egyáltalán nem kell őket vinned sehova, max. sétálni.
ha közösen felkerekedik az egész család, az persze más, de ők már elég nagyok, hidd el, nem is várják el tőled az anyai törődést, hiszen nem vagy az anyjuk.
Az vagyok aki kérdezte,hogy együtt laktok-e.
Nah hátha nem akkor ez így teljesen normális. Nem vagy az anyjuk. Az anyós meg mit akar? Gondolom,hogy a két gyereknek van egy anyja, az miért nem elég? Ne hagyd magad,az nem baj,hogy a saját gyerekedet jobban szereted. Csak vigyázz, nehogy az anyós bedumáljon valamit a gyerekeknek,mint pl.: Hogy a te hét éves fiad elveszi az ő apjukat meg stb.
Normális ebben a helyzetben.
Viszont, ha te a tieddel pont akkor mégy el otthonról strandolni stb. amikor a lányok nálatok vannak a te felügyeleted alatt elvileg, azzal én óvatos lennék. Nem olyan kicsik már, de őket is érheti bármi balaeset otthon, a te lelkeden száradna.
Teljesen normális. Nekik is van saját anyjuk, nem fogadtad őket örökbe, nem is veled élnek.
Egyébként vice versa működik? Az ő anyjuk úgy szereti a te gyerekedet, mintha a sajátja lenne és ugyanannyit törődik vele?
Teljes mértékben normális dolog, mindenkinek a saját gyermeke az első, mindenkivel szemben (akár még az ember párjával szemben is).
Anyósnak mondd meg, hogy neked a kölök bír alfa prioritással, ha nem tetszik, feküdjön ki az M0-ásra.
Én úgy érzem, ez csak műhiszti, mert szeretne anyóspajtás szétválasztani titeket a pároddal. Ne vedd fel, csak arra vigyázz, hogy nehogy a hátad mögött mindenkit ellened fordítson.
Már az is erre utal, hogy a te gyereked nem viszi el, mikor a többit nyaralni viszi.
Arra megy ki a játék, hogy megutálják egymást a gyerekek. Plusz képzelheted miket mond nekik közben :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!