Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugy-e normális az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy-e normális az, hogy a saját gyerekemet jobban szeretem?

Figyelt kérdés
a férjem előzőházasságából született két lánnyal is kiváló kapcsolatunk van de az anyosomtol rendszeresen megkapomhogy a sajátommal sokkal többet törödök és foglalkozok vele.Lassacskán a férjemet is fűzögeti ,hogy az nem normális dolog ,hogy én a sajátomat mindenfele viszem és a lányokat ugyanakkor nem.félreértés ne essék nem családi közös programról van szo ,hanem pl.otthon vagyok a gyerekkel hétvégén kettesben és ugy döntök ,hogy punnyadás helyett elmegyünk moziba,standra ,biciklizni
2011. jan. 28. 15:27
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

"a férjem ha azt látja ,hogy már kezd eldurvulni a helyzet kiáll mellettem,de inkább nem vesz tudomást az egészről .strucc politika"

Az a legrosszabb egy pasinak, hogy ott kell vergődnie az annya és a párja között, de ezt a nők nem értik meg, elvárják, hogy mellettük álljanak ki. Nálunk is volt ilyen helyzet és én is tojtam rá. Ha az anyósnak, egyéb rokonnak rossz véleménye van a páromról én tehetek, mondhatok bármit, kiállhatok a párom mellett akkor sem fog a véleményük megváltozni! Én is ráhagytam, és hiába akart bárki is belefolyni az életünkbe minden úgy lett ahogyan mi akartuk! Soha nem érdekelt ki mit mond egyszerűen le kel sz..ni, mert beledilul az ember az örökös harcba és rá fog menni a kapcsolat is..... És igen lehet az embernek párja, férje, felesége több is, de onnantól, hogy van az embernek saját gyereke, onnantól Ő és csakis Ő az első és ezt mindenki másnak meg kell értenie....

2011. jan. 29. 17:05
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Utolso,

Mennnire igazad van, en is tobbszor leirtam mar, hogy gyerek az elso, az mindenkorra szuletett, pasik johetnek-mehetnek.

2011. jan. 30. 02:46
 33/36 anonim ***** válasza:
Teljesen normális nálunk ugyan ez a helyzet én megkaptam hogy nincsenek anyai ösztöneim.Imádom a kisfiam.Igaz minek is lenne egy 14 éves lány után anyai ösztönöm mikor 10 év van köztünk.Barátnőknek kellene lennünk de sajnos az anyja ellenem uszította.
2011. jan. 31. 12:48
 34/36 anonim ***** válasza:
36%
Talan azert mert ferjed majdnem apad lehet? Veled lepett le kedves apuka?
2011. jan. 31. 13:25
 35/36 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok párom 37.Nem velem lépett le pont öt hagyta el a nő egy másik férfiért.De jó hogy ilyen okos vagy meg ilyen bunkó
2011. jan. 31. 13:30
 36/36 A kérdező kommentje:
na nem kell a veszekedés .köszönöm ,hogy nem kiiálltottatok ki nagy gonosz mostohának és megerősitettetek abban ,hogy teljesen normális ,hogy az emberanya is jobban szereti a saját kölkét
2011. jan. 31. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!