Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy-e normális az, hogy a saját gyerekemet jobban szeretem?
"a férjem ha azt látja ,hogy már kezd eldurvulni a helyzet kiáll mellettem,de inkább nem vesz tudomást az egészről .strucc politika"
Az a legrosszabb egy pasinak, hogy ott kell vergődnie az annya és a párja között, de ezt a nők nem értik meg, elvárják, hogy mellettük álljanak ki. Nálunk is volt ilyen helyzet és én is tojtam rá. Ha az anyósnak, egyéb rokonnak rossz véleménye van a páromról én tehetek, mondhatok bármit, kiállhatok a párom mellett akkor sem fog a véleményük megváltozni! Én is ráhagytam, és hiába akart bárki is belefolyni az életünkbe minden úgy lett ahogyan mi akartuk! Soha nem érdekelt ki mit mond egyszerűen le kel sz..ni, mert beledilul az ember az örökös harcba és rá fog menni a kapcsolat is..... És igen lehet az embernek párja, férje, felesége több is, de onnantól, hogy van az embernek saját gyereke, onnantól Ő és csakis Ő az első és ezt mindenki másnak meg kell értenie....
Utolso,
Mennnire igazad van, en is tobbszor leirtam mar, hogy gyerek az elso, az mindenkorra szuletett, pasik johetnek-mehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!