Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy-e normális az, hogy a saját gyerekemet jobban szeretem?
Figyelt kérdés
a férjem előzőházasságából született két lánnyal is kiváló kapcsolatunk van de az anyosomtol rendszeresen megkapomhogy a sajátommal sokkal többet törödök és foglalkozok vele.Lassacskán a férjemet is fűzögeti ,hogy az nem normális dolog ,hogy én a sajátomat mindenfele viszem és a lányokat ugyanakkor nem.félreértés ne essék nem családi közös programról van szo ,hanem pl.otthon vagyok a gyerekkel hétvégén kettesben és ugy döntök ,hogy punnyadás helyett elmegyünk moziba,standra ,biciklizni2011. jan. 28. 15:27
21/36 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek a megerősitést
2011. jan. 28. 16:23
22/36 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy a lányok és a fiad kapcsolata milyen, illetve hány évesek a gyerekek, mert korfüggő, hogy a nagymutter mennyire tudja megkavarni a kis fejüket.
23/36 anonim válasza:
Írta,hogy hány évesek...A lányok 15 és 13 a fia pedig 7. Egyik válaszában írta le.
24/36 A kérdező kommentje:
hát nem egy korosztály.a fiam 6 a csajok 13és 15.de elvannak de sok közös nincs hármojuk közt
2011. jan. 28. 16:40
25/36 A kérdező kommentje:
anyosom már olyan szinten nem érdekel hogy mit kever ,hogyha a lányok ugy döntenek ,hogy hisznek egy esetleges rágalmazásnak akkor csak sajnálni tudom ,majd őket mert mostanáig elég jó kapcsolatot ápoltam velük.
2011. jan. 28. 16:45
26/36 anonim válasza:
Szólj a férjednek erről, mert az anyósok nagyon randa dolgokat tudnak előidézni mások kapcsolataiban...
27/36 A kérdező kommentje:
a férjem sajnos tudja ,mert áltálában neki panaszkodik az anyosom .szemtől szembe nem mer elém állni,mert tudja szerintem ,hogy jogtalanul vádaskodik
2011. jan. 28. 16:52
28/36 anonim válasza:
És őneki mi a véleménye ebben a témában? Miért nem állítja le a mamát?
29/36 A kérdező kommentje:
a férjem ha azt látja ,hogy már kezd eldurvulni a helyzet kiáll mellettem,de inkább nem vesz tudomást az egészről .strucc politika
2011. jan. 28. 17:56
30/36 anonim válasza:
Na igy mar mas! Ferjed otthagyta csaladjat Te erted. Nem csoda hogy pikkel az anyosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!