Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy megcsalt! Most mi tévő legyek?
Már ki írtam egy kérdést, de nem sok véleményt kaptam! Újra fogalmazok, hátha esetleg valaki rá talál és tud nekem egy kis infót adni segítséget, hogy mit tehetnék!
A tudomásomra jutott, hogy a barátom megcsalt! Ő tagad ugyan és azt mondja velem akar lenni! Bár bennem az van, hogy csak nem mer szakítani. Én feldobtam a dolgot meg is mondtam neki, hogy innentől kezdve egyáltalán nem bízok benne! Olvastam már elég sok fórumot és beszélgettem olyan emberekkel erről akik nem barátaim, mert ők elég elfogultak lennének velem kapcsolatban. Mivel még soha nem jártam így az első alkalom eléggé ki voltam miatta ahogy persze mindenki más is, hiszen nem én vagyok az egyetlen akivel ez történt. Igyekszek két lábon állni a földön nem hisztiztem stb. Nyugodt és higgadt türelmes ember vagyok és inkább próbálok a miértjére rájönni. Szeretnék belőle tanulni!
hosszú lenne nagyon le írni ezt az egészet! Minden szép volt jó volt, mégis a tudomásomra jutott. Le is bukott természetesen meghallottam olyan dolgokat amiket mondtak egymásnak amit nem szerettek volna, hogy halljak csak fül és szemtanúja voltam! nem is vertem ki a balhét, hanem higgadtan neki álltam és elmondtam, hogy tudok mindent! Akkor ideges lett persze össze vissza mászkált ezzel is csak még jobban meg erősített, hogy amit én hallottam az igaz is volt! Tudom, hogy szüksége lenne, hogy éljen, de mégis azt mondja szüksége van rám és hogy engem szeret a legjobban. Na de akkor nem csalom meg azt akit szeretek! Nagyon nehéz helyzet, hiszen bennem is vannak érzések, ami már a folyamatos agyaláson hogy most ugyan kivel van és mit csinál, csak ront az egészen és már megölelni sem tudom. Egy pár hete folyamatosan megy a vita. Például tegnap is mikor találkoztunk úgy ölelgetett meg szeretgetett mint aki úgy érzi, hogy el fog veszíteni. Érzi rajtam, hogy én nem bízok meg benne és tudja is mivel elmondtam nyilván ezért teszi. Most ez egy baklövése volt-e ez a kis félre lépés, vagy tényleg ennyire gerinctelen?? tudom így nem lehet tanácsot adni és így nem is igazán lehet megérteni. Arra lennék kíváncsi, hogy ti mit tapasztaltatok ilyen helyzetben. Mit tettetek amikor megcsaltak? Ő tagadja, mert szégyenli. Kértem, hogy vallja be és beszéljük meg. Szerintem megbánta ő, csak úgy gondolja, ha elmondja akkor dobom. Nem kizárt, hogy ez lesz, de talán még megbocsátható, de totál összezavar az egész már egy jó ideje....Kérlek valamit írjatok :/ Így is hosszú lett, majd közben még írok infókat...ha valaki megtalálja kérdésem ...
napi 14 órás munka után örülök, hogy ezt leírtam..
igazán köszönöm a segítséged...
nekem meg nem igen írtál semmit :)
nekem z a véleményem gondold át még egyszer mennyire tuti az infód a megcsalással kapcsolatban, mennyire bízol meg benne és ha tényleg szereted, nem vagy legalább 51% biztos abban, hogy megcsalt és te állandóan ezt kérdezgeted tőle és nem vallja be, akkor hagyd ezt az egész szitut pihenni, legyetek csak simán jól el együtt, ne gondolj rá
csak egy picit figyelj jobban és ha másodjára is felmerül a dolog, akkor szakítassz
köszönöm szépen :) végre valaki ...
nagyon nehéz tartani magam, mert előtte nem igazán tudom titkolni...
eddig soha nem veszekedtünk én meg is értem őt és én is elvártam, hogy ő is megértsen! rengeteg teret adtam neki, mert tudom, hogy erre szüksége van, ahogy nekem is! Persze csak ebből áll egy kapcsolat (szerelem, megértés, bizalom, egymás kívánása ...asszem nem kell leírnom mindent)...
azóta elég sok a vita...
csak amikor én neki álltam és kértem, hogy mondja meg... egyszerűen nem tagad...
biztos vagyok benne, hogy megtette.... azt is mondtam neki, hogy neked iszonyatosan sokat kell teperned...
csak már most lassan kezdem úgy gondolni, hogy az egész már engem nem érdekel...
rendesen furcsa, hogy ölelget és bújik hozzám és keres...bűntudat...
lehet csak puszta botlás volt, de aki egyszer megteszi az lehet még egyszer megteszi....
köszönöm megfontolom a tanácsot, bár most eléggé kavarok a fejem! már eljutottam arra a szintre, hogy nem tudom mi legyen! amikor a dolog még friss volt, azt mondtam, hogy másnap találkozunk és véget vetek az egésznek..csak ugye ez nem olyan könnyű...
9 hónapja vagyunk együtt...
az utóbbi 2 hónap elég zűrös volt...
egy beszélgetést hallgattam végig....
ha nem gond nem írnám le...
egyértelműen ki lehetett venni! a viselkedésből is...
meg az ahogy velem bánt az utóbbi egy-két hónapban ...már így visszagondolva...gyanús volt már nekem, hogy valami van, csak betudtam a munkának, mert sokat panaszkodott meg olyan munkát végez ami elég stresszes...ezért is voltam vele türelemmel és hagytam nem akartam rá telepedni..foglalkoztam vele ..együtt voltunk, de adtam neki teret...hát ez lett a nagy szabadságból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!