Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul csinálom? Változtatnom kellene? Bővebben lent
Figyelt kérdés
sziasztok! A következő a problémám: A barátommal most volt egy éve, hogy összejöttünk. Úgy érzem ez az egy év volt életem egyik legszebb éve. Persze rengeteg vitánk volt, de sokszor annyi boldog pillanat, stbstbstb még sorolhatnám. Ő most ment egyetemre. Nagyon nehéz ezt megszokni, nem könnyű, hogy 200kmre van tőlem, és csak hétvégente jön haza, de tisztában vagyok vele, hogy nincs más választás, és meg kell szokni, és megtanulni így "élni". A vitákhoz visszatérve, mostanában mindig én kérek bocsánatot. mindig én kezdeményezem a békülést, a megbeszélést. Ez azért van, mert kiszeretném használni hogy itthon van, és egy primitív vitával nem elhúzni a fél napot. Most mindketten érzékenyebbek vagyunk, ez rajtam úgy jön ki, hogy sok mindent lehet túlreagálok, rajta pedig úgy, hogy hirtelen felkapja a vizet, és csúnyán beszél. Fontos számomra a büszkeség, de úgy érzem, hogy ha 200kmre vagyunk egymástól és összeveszünk telefonon keresztül, nem az a megoldás hogy valamelyikőnk leteszi, aztán majd másnap higgadtan elfelejtjük az egészet, és nyelünk egy nagyot, hanem igenis az, ha pontot teszünk a végére. A végtelenségig nem tudunk telefonálgatni, mert nem egy olcsó mulatság, ezért telefonba is én kezdeményezem a megbeszélést, és inkább bocsánatot kérek, még akkor is ha úgy érzem fele-fele arányban vagyunk hibásak. Ez személyesen is így van mostanában, és nem tudom az okát. Tudom, hogy szeret, és azt is, hogy ha vita közbe rondát mond az csak méregből van, ezért elengedem a fülem mellett általában. De szerintetek, (2 évvel fiatalabb vagyok) nem feltétlen negatív az, ha nem az van a fejemben, hogy "leszarom, majd ha akar valamit szól és beszélünk" hanem az, hogy könyörgöm, ha szeretjük egymást, miért halogassuk, és miért vesztegessük az időnket, amit bármi mással eltölthetnénk. (ez személyes esetben) és telefonon pedig igaz még csak egyszer volt, de ott sem úgy fogtam fel, hogy oké leteszem, lesz ami lesz, hanem az, hogy MIÉRT rontsam/rontsuk el az egész napunkat, ha úgyis az lesz a vége, hogy kibékülünk. Érdekelne a véleményetek.2013. szept. 15. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!