Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg változtatnom kéne a viselkedésemen?
Figyelt kérdés
Sokan mostanában a képembe vágták,hogy lehetnék kedvesebb is,leginkább a fiúk mondták ezt hülyéskedés közben. Nos,én régen mindenkivel kedves voltam,ezért sokszor egy-egy társaságban,ezt kihasználták és engem piszkáltak,égettek le.. Azóta sokat változtam és úgy vagyok vele,hogy senki se érdemli meg,hogy én rögtön kedves legyek vele,mert ezzel visszaél...Ezért inkább ironikus szoktam lenni sokszor,van akiknek ez tetszik,van akiknek nem...Ha kell akkor kinyitom a szám és megmondom a magamét,nem úgy mint régen,hogy hallgatok mint a sír és nem is aláznak meg.. Csak azt kapom meg,hogy én"bunkó vagyok" Meg amit kihoznak belőlem,úgy szoktam viselkedni..Amit visszakapnak az nem tetszik nekik..De azért elgondolkoztatott,hogy most tényleg velem van a baj?!2013. aug. 5. 20:00
2/5 anonim válasza:
legyél önmagad, ne változtass mások kedvéért ilyenen
3/5 anonim válasza:
ASZN, ezzel most nem mondtál semmi újat ;)
4/5 anonim válasza:
Én úgy viselkedek általában az emberekkel ahogy elvárnám hogy velem viselkedjenek, hogyha látom hogy nem megy akkor úgy viselkedek ahogy megérdemli. De csuklóból egy rossz stílust hordani nem biztos hogy jó dolog.
5/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, de akinek nem tetszik, az nyilván nem barátkozik velem, nem baj az.
A haverjaimmal én is inkább ilyen ironikus stílusban beszélgetek, de jól elszórakoznak ezen. Tudom, hogy sokakat ez idegesítene, de én meg a túlzott kedvességet nem szeretem, nekem az nem tűnik őszintének.
Kapcsolatban persze egész más, ott azért kedves vagyok, de az persze egész más szeretet, és ott ösztönből ez jön. :)
Szerintem nem kell változtatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!