Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "félnek" tőlem a férfiak? Min kellene változtatnom?
Rendszeresen futok bele olyan helyzetekbe, amikor megismerkedem egy számomra szimpatikus férfival, egyértelműen vonzódik hozzám, én is egyértelműsítem, hogy lenne esélye, de egy bizonyos ponton (amikor szexre kerülne sor) rendszeresen megijednek, és ez később sem változik. (Hónapokig, évekig keresnek, igyekeznek a közelemben maradni, nem csak "barátilag", és közben folyamatosan lebegtetve a szexualitást).
Tehát nem arról van szó, hogy nem tekintenek nőnek, saját bevallásuk szerint nagyon is, csak egyszerűen megijednek. (Tény, hogy meglehetősen határozott, és szexuálisan túlfűtött vagyok.)
Nem minden férfival van ez így, de jellemzően azokkal, akik nekem a legjobban bejönnek, ezért szívesen változtatnék.
Hagyj nekik több idöt, hagy kezdeményezzen ö.
Kíváncsivá tettél, képet követelek :D
Hány esztendös vagy? :)
na erre én is kíváncsi vagyok
:D
egy képet küldj ide is, ha lehet, majd megmondom a tutit az alapján :D
Szia!
Velem is hasonlóképpen van. A barátnőm mondta, hogy ha pasit akarok szerezni magamnak, akkor tettessem magamat butábbnak, meg legyek vevő a srác hülye poénjaira mert így elijesztek magam mellől mindenkit.
Na már most, ez nekem nem megy. :) Egy poénon akkor nevetek, ha vicces, és nem fogok elnézést kérni azért mert választékosan beszélek és nem minden második szavam f.sszopó, g.ci, köcs.g! Szóval inkább felvállalom, hogy egy hétköznapi, egyébként normális fiúnak sem fogok így kelleni.
Szerintem te se változz meg, ha valami ilyesmi a baj, márpedig gyanítom, hogy hasonló. Kell lennie egy hozzád hasonló férfinak, aki elfogad úgy, ahogy vagy!
Nem küldök képet, mert pont hogy nem a külső tényezőkről van szó. Nyilván van egy erotikus kisugárzásom (amit már többen szóvá tettek, még - heteroszexuális - nők is :) ) Emellett jó társaság vagyok a visszajelzések szerint.
De nem ismerkedni szeretnék, hanem ezt az adott problémát megoldani! Pont az a lényeg, hogy aki vonz, azzal nem tudok dűlőre jutni, akik meg nem annyira vonzanak (emberileg), azokkal simán...
# 7: Köszönöm. Igen, valami ilyesmiről van szó... de a lényeg az, hogy ezek a férfiak pont az intelligenciámat és a kommunikációs készségemet (nyitottság, kellemes-szellemes társalgás, stb.) értékelik, szóval ha butább lennék, már valószínűleg kevésbé értékelnének. :)
Igazából nem is kellene olyan pasi, akinek egy buta nő is megfelel. :)
De attól még a helyzet nem változik, hogy megijednek tőlem... :(
lehet én is bekaksiznék tőled :D de kipróbálnám a kezdeményezést még ha nagy valószínűséggel dobnál is egy idő után, akkor is legalább kapok tapasztalatot (XP-t :D)
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!