Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy viselkedjek, hogy észreve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek, hogy észrevegyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Elég visszahúzódó személyiségű lány vagyok, nem igazán járok el bulizni, meg egyéb ilyen helyekre, jobban kedvelem a nyugis helyeket, kicsit "romantikusabbakat" ha lehet így fogalmazni. Például séta, étterem stb. Egészségesen, természetesen adok a külsőmre, lehet ezért is szólítanak le nehezen a fiúk, talán látják, hogy ez miatt is úgymond "elérhetetlen" vagyok. Pedig egy tök egyszerű lánynak tartom magam. Szemezések, egymást hosszan nézések szoktak lenni, de semmi komolyabb. Viszont én nehezen kezdeményezek, ha nő-férfi szituáció merül fel, de még sem írhatom a homlokomra, vagy egy papírra, hogy "szingli vagyok". Mivel tudnám még inkább felkelteni a másik fél érdeklődését, a szemkontaktusokon kívül? Hogy még is ő kezdeményezzen, ő szólítson le, jöjjön oda hozzám. (Kirívó stílus, öltözködés kizárva)

19/N

2013. ápr. 30. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Jól látod elérhetetlen vagy! Sehol nem vagy megtalálható! Max a Julinéninél a közeli kisboltban, amikor lemész tejért, de akkor is sietsz ahogy bírsz.
2013. ápr. 30. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Menjél olyan helyekre ahol ismerkedni szoktak.Ne várd azt hogy az utcán leszólítsanak,én még olyat sose láttam hogy egy srác leszólított volna egy nőt az utcán,buszmegállóban stb Persze olyat láttam már hogy este kocsiból kiszólva felakarták szedni a csajt,de azt is csak egyéjszakásra.Ez is valamelyik szórakozóhely közelében volt
2013. ápr. 30. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Ismerek egy csajt aki úgy viselkedett és teljesenen meg is volt győződve arról hogy ő egy világi fullos jó csaj... Erre fel pedig csúnya, igénytelen, büdös és még ketyós is. Elég nevetséges is volt ahogy viselkedett, nagyképű is volt, dicsekedett hogy hány fiú szerelmes belé (persze Facebookon ahol a képein átlagos külseje van). Nem azt akarom ezzel mondani hogy biztos te is csak állítod magadról hogy jól nézel ki, reméljük nem így van.
2013. ápr. 30. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám, de én szoktam bulizni menni, de mindig a gyökerek találnak meg:S. És olyan rossz h nem tudja a másik h szingli vagyok....., már én is kiakadok ettől, na meg attól is h egyre félénkebbek a fiuk, én meg nem szeretnék kezdeményezni mert az ciki ha lány szedi fel a pasit.:-) ugyhogy én is várok ötleteket:-)
2013. ápr. 30. 22:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam, hogy ezt állítanám magamról. Mint írtam, egészségesen adok magamra, így az önbizalmam is az, nem vagyok magamtól elájulva. De tudtam, hogy valaki bele fog kötni ebbe, ha kiírom, ezt a szokásos szöveget, hogy "pedig szép lány vagyok", ha nem.
2013. ápr. 30. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Oké, nem kötözködni akartam, csak meséltem egy sztorit. És ha már tényleg nem akarsz élőbe kezdeményezni, még mindig ott van az online ismerkedés, persze ennek is megvannak a maga hátrányai (sok a gyökér, 20bol talán 2 normális ember van), de itt még Quasimodo női változata is kapna legalább napi 60 levelet.

Megvaltozni ne alarj szerintem, jó lehetsz így ahogy vagy és ne is kezdeményezz, mert az tényleg ciki, max adj elég világos jeleket! :-)

20F

2013. ápr. 30. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Merre laksz, kedves Kérdező?
2013. ápr. 30. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha szemezés van, akkor például mosolyodj el. Ez majd ellazítja a másik felet és talán megjön a bátorsága, hogy megszólítson.
2013. máj. 1. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!